fbpx

Hur man blir en Handiscover Accessible Travel Blogger

Vill du bli en Handiscover Accessible Travel Blogger?

Ansök nu att vara en del av vår Handiscover Accessible Travel Blogger Team – Contributor Position

  • Först skicka oss ett exempel på dina kunskaper som en tillgänglig resa bloggare. Skicka oss en originalbit av ditt eget skrivande om dina egna resor, en destination du har rest till och upplevelser du har haft.
  • Föreslå din artikel titel med oss först, för att se till att det är den typ av ämne vi accepterar på Handiscover Travel blogg. Vi kommer att ge vägledning och tips, innan du börjar skriva.
  • Innehåll ordräkning: minst 1000 ord
  • Utmärkt kvalitet foton (800 x 600 px) liggande format bara. Använd bara dina egna foton. Använd inte bilder från internet, eftersom du kan bryta mot upphovsrättslagen. Detta kommer att vara ditt eget ansvar!
  • Artikeln pjäs bör vara på engelska språket utan grammatiska fel och stavfel.
  • Vänligen förbered 4 till 5 meningar BIO information om dig själv och även lämna in en profilbild i hög upplösning. Helst en fin head-shot av dig själv som fyller hela ramen är bäst.

Om vi kan acceptera din första artikel, kommer vi att publicera den på Handiscover Travel blogg som gäst Post.

När du har framgångsrikt skickat in tre Gäst inlägg, då kan vi acceptera dig som en officiell Handiscover Travel Writer, med tillgång till skapa och publicera dina egna artiklar. Vi betalar några av våra skribenter beroende på artiklar och projekt, varierar från $ 15 till $ 100.

Dina tre första Gäst inlägg kommer att bli din Handiscover Travel Blogger portfölj.

Ansökningsblankett

Fyll gärna i ditt ansökningsformulär

och skicka oss din föreslagna artikel till blogger@handiscover.com

Viktigt – ‘Original bit av ditt eget skrivande’ – Detta innebär att det helt och hållet måste ditt eget arbete, inget kopierat från någon annanstans. Det får inte heller ha publicerats någon annanstans tidigare, på papper eller på nätet.

Om vi accepterar ett arbete och vi är överens om att publicera det på Handiscover Travel Blog, att samma arbete inte kan publiceras på någon annan webbplats.

Topics

Featured