fbpx
Accessibility Classification Äldre Resenärer Allmänt Bra att veta Demografiska Familj med barn Flygplatser Mobilitetsklass 3 Reseplanering Resetips Yngre resenärer

Hur man hittar de billigaste flygpriserna för nästa års Travels

Handiscover

2020 har inte varit ett bra år för resor, men det betyder inte att du inte kan börja planera för 2021 eller ens 2022. Flying just nu rekommenderas inte, särskilt som det finns reserestriktioner i hela världen med tanke på pandemin, men om du är mer än redo att börja planera din nästa resa, det finns flera tips som hjälper dig att hitta de billigaste flygpriserna för nästa års resor. Från att använda flygspårningswebbplatser till att planera när du reser och bokar saker i förväg kan följande tips och tricks spara dig i flygkostnader och få din nästa resa i kalendern.

1: Använd Flyg sökmotorer

Den första platsen de flesta resenärer leta efter billiga flygpriser är flygsökmotorer. Använda Google Flyg är ett enkelt alternativ, eftersom gränssnittet är enkelt att använda och inkluderar information om reserådgivning direkt på din sökresultatsida. Resultatsidan visar de transportörer som flyger mellan dina val av avgång och ankomst och gör det också möjligt att sortera flyg efter pris, efter flyglängd och efter avgångs- eller ankomsttider. Eftersom det är ett Google-verktyg, det finns också information om saker att göra i sidofältet, tillsammans med en möjlighet att skapa en hel resa via Google för att spara din resa forsknings framsteg.

En annan populär flygsökmotor är Skyscanner . Detta är en bra resurs om du är ute efter att forskning delar av din resa självständigt. Gränssnittet är rent, lätt att använda och erbjuder alternativ för att sortera sökresultat efter stopp, avgångs- och ankomsttider, och erbjuder även en säkerhetsklassificering för COVID-19.

Skyscanner är bra för en visuell representation av varje flygning. Varje resultat ger en snabb titt på flyginformationen och innehåller en säkerhetsklassificering, som tar flygbolagets säkerhetsprotokoll och passagerarnas förväntningar i beaktande. Google Flights visar en översikt över information och möjlighet att utöka varje lista för mer detaljer, vilket ger dig en snabb titt in i flygningarna i mer av ett kalkylbladsformat.

 

Hur man hittar de billigaste flygpriserna för nästa års Travels image 1

 

2: Reser i “off season” eller “off dagar”

Även om det kan vara lockande att resa just nu på grund av många populära destinationer som erbjuder lägre priser, nu är inte tid att resa till många destinationer. När du planerar din resa 2021 eller 2022, överväga att resa i lågsäsong, det är den tid då din destination är mindre populär. Lågsäsongen kan besöka stranden i början av de varmare månaderna, eller i slutet som säsongen blir svalare, som ett exempel.

Att resa i lågsäsong erbjuder allt det roliga och spännande av destinationen utan alla folkmassor och livligare flygningar. Det bästa sättet att planera för att resa i lågsäsong är att tänka på de populära tiderna för din destination och väljer att resa precis före eller efter den tiden. När du planerar, se till att ta hänsyn till vädermönstren eftersom orkansäsongen eller tidigt snöfall kan påverka din resa.

Ett annat alternativ är att resa på lediga dagar, innebär detta att välja att flyga i mitten av veckan för att undvika helgen rusa. När du letar efter flyg, titta på det billigaste flyget och ta hänsyn till dagen tillsammans med den tid flygningen lämnar och anländer. Ofta off day flyg är ännu billigare om de lämnar tidigt eller har mer än en layover.

Hur man hittar de billigaste flygpriserna för nästa års Travels image 2

3: Överväga en resa belöningar kreditkort

Under denna tid när resor inte nödvändigtvis rekommenderas, kan det vara en bra idé att överväga en resa belöningar kreditkort för att minska kostnaderna på din nästa resa. En resa belöningar kreditkort kan du tjäna poäng under året på vanliga inköp, och sedan dessa poäng kan användas för att betala för dina flyg när du planerar en framtida resa.

Även om du kanske inte reser just nu, är detta en bra idé för framtida flygningar speciellt om du använder ett kreditkort konsekvent för inköp. Om du redan har ett kreditkort med resebelöningar, titta in i ditt nuvarande poängsaldo och om det finns något alternativ att använda dessa poäng medan du handlar för billiga flygresor till din nästa resa.

 

Hur man hittar de billigaste flygpriserna för nästa års Travels image 3

 

4: Forskning är nyckeln

Det bästa sättet att hitta de billigaste flygpriserna för nästa års resa är att göra din forskning. Om du har använt dessa tips har du redan börjat med att använda flygsökmotorer och med tanke på dina resefönster, men forskning kan fortsätta att tillhandahålla billigare flyg genom att boka egna anslutningar. De flesta flygningar inkluderar anslutningarna från din avresa till din slutdestination, men du kan hitta billigare flyg om du väljer att planera varje ben på egen hand. Detta kommer att ta en hel del samordning, så håll det i åtanke om du väljer denna väg.

Ett annat forskningstips är att använda ett “inkognito”-läge för att söka på flygwebbplatser, eftersom detta är känt för att ge fler rabatter eftersom webbplatser använder cookies för att samla in information om dina sökvanor. Om du har sökt i flyg efter specifika destinationer upprepade gånger och ser priserna bara ökar, prova ett “inkognito”-läge för att kunna se de lägsta tillgängliga priserna.

 

Hur man hittar de billigaste flygpriserna för nästa års Travels image 4

 

5: Vänta inte med att boka din resa

Det sista tipset för att hitta de billigaste flygpriserna är att boka så fort du kan på den “billigaste dagen”, vilket innebär att boka när du hittar vad du vill ha på en lågsäsong eller ledig dag och priset passar din budget.

Vanligtvis, ju längre du väntar eller shoppa runt för att hitta bättre priser, desto mer sannolikt kommer du att missa affären du hade tidigare. Shopping runt, göra forskning, och använda sökmotorer är bra för att erbjuda idéer och ge insikt i aktuella priser, men om du känner att du har hittat en bra affär för den tid du vill resa, är det bäst att boka den över väntar.

Många flygbolag bokar ut minst ett år i förväg nu, med tanke på den nuvarande resesituationen och minskade resor på grund av pandemin. Använd detta framtida bokningsalternativ till din fördel och boka delar av din resa när allt klickar på plats.

 

 

Att hitta de billigaste flygpriserna för din ideala destination kan vara den push du behöver för att hålla planeringen din drömresa, eller den resan du har skjutit upp. Med hjälp av dessa tips och tricks för att hitta en billig flygning hjälper dig att vara på god väg att planera din resa i 2021 eller 2022.

 

 

Om författaren:

Cory Lee är en rullstolsanvändare, resemissbrukare och tillgänglig reseskribent. På sin blogg, Curb Free med Cory Lee, hoppas han att inspirera andra att rulla ut ur sina komfortzoner och se all skönhet vår värld har att erbjuda.

Add Comment

Click here to post a comment