Allmänt Demografiska Familj med barn Geografi Huvudsida prioriterad Hyra Bil Kalifornien Oregon Resetips Säsong Sommaren Usa Utah Utanför misshandlad vägen Våren Washington Yngre resenärer

4 av de mest natursköna enheter som du bara måste ta

4 of the Most Scenic Drives that You Just Have to Take

Nationalparkerna i USA

och motorvägarna runt dem möjliggör några otroliga vyer under körning. Om du har en resa planerad till USA, eller om du är en medborgare som funderar på att hitta de mest natursköna enheter i landet, har vi listan över fyra vägar som kommer att lämna dig fascinerad.

Motorväg 101, Washington

Highway 101 är också populärt kallad olympic peninsula loop, eftersom den omger den olympiska nationalparken. Den täta mörka skogen på bakgrunden av de snötoppade bergen är en syn att skåda, men det är bara en sida av enheten.

När du kör längs Highway 101 kommer du över Hood Canal, Lake Crescent och slutligen, Stilla havet på andra sidan. Det är en måste-köra väg för dem som söker lugn utsikt.

Motorväg 1, Kalifornien

Hur kan den här inte vara med på listan? Trots allt är Pacific Coast Highway

är en av de mest populära i hela USA och de flesta skulle hävda att ingen annan enhet kan erbjuda mer vacker natur än Highway 1.

Bortsett från den ständigt föränderliga men alltid vackra kustnära vyer, kommer passagerarna också att komma över Big Sur, Golden Gate Bridge och Redwoods i Kalifornien.

Motorväg 12, Utah

Motorvägen enheter i Utah erbjuder en annan typ av skönhet än vad du kan förvänta dig av en stat som Kalifornien eller Washington eftersom scenerna här är gamla, robusta och fyllda med färger som vi sällan ser på en motorväg någon annanstans. Låt de gyllene gula och de mörka röda i den omgivande atmosfären omsluta dig, med enstaka, märkligt täta groddar av gröna skogsklädda marker.

Under din körning på Highway 12 kommer du att stöta på den berömda Bryce Canyon National Park, Grand-Staircase Escalante National Monument och Capital Reef National Park i all sin glans.

Fördel Hyr en bil har en anläggning för besökare att hyra sina fordon, och det är precis utanför Salt Lake City Airport. I själva verket har de biluthyrning stationer över alla större flygplatser i landet, så du kommer aldrig riktigt saknar ett fordon för någon av de natursköna enheter vi diskuterar här.

Motorväg 101, Oregon

Oregon kusten är en av de vackraste i landet och en enhet på Highway 101 under en sommar kväll solnedgång kommer att låta dig uppleva exakt varför det kallas så. Det är bara en vacker och lugn kustnära enhet som ingen bör gå miste om.

Resplanen på rutten täcker Haystack Rock, Seal Rock, Thor’s Well och Djävulens Churn. Trots det misstänkta namnet är det senare mest värt ett stopp för några av de mest natursköna bilder som amatör eller pro fotograf kan få i området.

Detta är naturligtvis inte ens i närheten av att vara en fullständig lista eftersom det finns bara så mycket att se här när du kör runt den stora amerikanska landsbygden. Ändå kommer de att få dig igång på dina resor och du kommer inte ångra att någonsin ta en enda av dem.

Add Comment

Click here to post a comment