Allmänt Demografiska Familj med barn Frankrike Geografi Reseplanering Resetips Storbritannien Tillgängligt boende

Resa med inspire – Funktionshindrade semester för hela familjen – Tillgängliga helgdagar

Funktionshindrade helgdagar för familjen

Att göra det möjligt för funktionshindrade familjer att upptäcka världen

Handiscover gör världen mer tillgänglig som den ledande leverantören av funktionshindrade semester till alla hörn av världen. Oavsett din familj söker och oavsett din nivå av rörlighet, handiscover ge äventyr för livet. Här är några av våra stora destinationer för funktionshindrade semester.

Låsa upp destinationer

Från Amsterdam till Zaragoza och överallt däremellan, finns det ett perfekt resmål för din handikappade semester med familjen. Handiscover-plattformen gör att du kan söka efter fullt tillgängliga semesterbostäder i ett brett utbud av spännande destinationer, inklusive städer, badorter och till och med vilda och rustika retreater. Oavsett om du letar efter urbana eller äventyrliga, vi ger de allra bästa semester för funktionshindrade resenären.

Inspirerande familjer att resa

Det behöver inte vara svårt att resa med begränsad rörlighet. Handiscover listar ett brett utbud av tillgängliga egenskaper över hela världen. Vi samlar de bästa handikappanpassade egenskaperna på ett ställe. Som ett resultat är vi den ledande bokningskanalen för funktionshindrade semester eftersom vi tillåter familjer att uppleva oförglömliga upplevelser. Från fantastiska medelhavsvillor till landsbygden retreater, inspirerar vi semester för funktionshindrade.
Stugor, husvagnar, kryssningar, tillflyktsorter berg, och 5 * hotell, alternativen är obegränsade. Världen öppnar sig för den funktionshindrade resenären. Vi inspirerar semester som bryter barriärer, vidga vyer och skapar magiska ögonblick.

Välj Frankrike för dina funktionshindrade helgdagar

Vi erbjuder fantastiska franska getaways. Många av våra uthyrningar i Frankrike skryta strand eller sjö front platser. Vidare erbjuder vi uthyrning i semesterparker som ger tillgång till skönhetsbehandlingar, vacker landsbygd och bra underhållning. De ger de bästa delarna av semesterparker som Keycamp och Haven Holidays. Som ett resultat är de det perfekta valet för ett familjeäventyr. Både barn och vuxna kommer att älska det! Dessutom, med fullt tillgängliga statiska husvagnar, våra destinationer är perfekta för funktionshindrade semester.

Utforska den brittiska landsbygden

Komma in i den vackra brittiska landsbygden med semesterbostäder som konkurrerar topp funktionshindrade semesterleverantörer som Haven Holidays. Funktionshindrade semester är enkla och okomplicerade med fullt tillgängliga statiska husvagnar. Njut av platser i Storbritanniens mest avskilda platser och du kommer att se att funktionshindrade semester för familjen är en realitet. Därför med ett brett utbud av platser och aktiviteter, våra semester egenskaper är idealiska för gäster med rullstolar, ledarhundar och andra funktionshinder.

Rubrik till solen- funktionshindrade helgdagar

Vad gör oss till den ledande bokningskanalen för funktionshindrade semester? Vad gör oss bättre än First Choice Funktionshindrade Semester, Haven Holidays och Keycamp? Eftersom vi erbjuder tillgängliga semester till Turkiet, Grekland, Italien och Egypten, för att inte tala exotiska destinationer som Maldiverna och Dominikanska republiken. Mest anmärkningsvärt är flygplatsens assistans och fullt anpassade hotellrum och lägenheter som du kan få för att möta dina behov. Allt som du behöver för ditt tillgängliga semester äventyr är precis här. Följaktligen har det aldrig varit enklare att få tillgång till världens vackraste platser.

En ny syn på familjesemestrar

Vi tror på en värld som anpassar sig runt omkring dig, inte tvärtom. Använder du Familjefonden för Inspire semester? Kolla sedan in vad vi har att erbjuda på Handiscover. Vi har ett stort utbud av semesterbostäder för funktionshindrade som erbjuder stort värde för pengarna. Eftersom alla våra fastigheter är verifierade för sin tillgänglighet, vet du att dina behov tillgodoses. Sammanfattningsvis är det att föredra för funktionshindrade resenärer som inte vill kompromissa.

Ditt alternativ för funktionshindrade semester

Handiscover är ditt alternativ till disabledholidays.com. Först och främst behöver du inte längre förlita dig på etablerade funktionshindrade semesterleverantörer för semestern av dina drömmar. Eftersom Handiscover ger ett brett utbud av tillgängliga egenskaper för alla smaker och budgetar. Eftersom vi skär ut mellanhanden får du bättre semesterbostäder till lägre priser. Slutligen är vi din centrala resurs för tillgängliga semester, oavsett din nivå av rörlighet. Var fri, och välj din egen semester. Därför är Handiscover din betrodda bokningskanal för funktionshindrade semester för dig och din familj.

Add Comment

Click here to post a comment