Äldre Resenärer Allmänt Barcelona Demografiska Familj med barn Flygbolag Flygplatser Frankrike Paris Reseplanering Resetips Spanien Stockholm Sverige Transport Yngre resenärer

Handiscover – Resetips – Transport

Resor Tips- Transport

Handiscover ger följande information för att underlätta din resa. Vi gör inte arrangemangen för resor men ger dig information för att hjälpa till med din planering. De tre flygplatserna nedan har tillgängliga transporter till och från flygplatsen. Dessa flygplatser kan eller inte kan vara representativa för vad du hittar. Förhandsforskning om den enskilda flygplatsens tillgänglighetsalternativ kan förhindra försämring. Måste boka i förväg för att göra arrangments behövs.

Stockholm Arlanda Airport, Sverige

Kollektivtrafiken i Stockholm är tillgänglig för de flesta.
Tillgängliga tunnelbanestationer: Tåg och plattformar är på samma nivå på nästan alla de 100 stationerna. Alla bussar har tillgång till golvnivå när de reser i stads- och förortsområden. Alla bussar har ramper, rullstolar eller en rullator (ramanordning) lätt kan få på och av. Det finns digitala informationsdisplayer på alla kollektivtrafiklinjer och bussterminaler.
Du kan boka guidningshjälp på:
Tunnelbanestationer
De flesta pendeltågsstationer
Större bussterminaler.

Barcelona, El Prat Airport, Spanien

Kvalitet, Säkerhet, Tillgänglighet är viktiga idéer som främjas varje dag för att ge vår gästs service. Våra tjänster omfattar moderna fordon anpassade till internationella standarder. Försedd med de senaste säkerhets- och hjälpmedelsanordningarna. En chaufför, utbildad för att arbeta med rullstolsanvändare finns tillgänglig. Med 80 fordon tillgängliga i vår flotta kan vi erbjuda en flexibel service.

Paris Charles de Gualle Airport, Frankrike

Rullstolsanpassade transportalternativ finns tillgängliga för att resa från flygplatserna in till staden. Den billigaste är RER Inner-urban tåg. Bokningar rekommenderas och görs via e-post accesplus@transilien-sncf.fr. Den stadsdrivna RoissyBus från CDG är INTE rullstolsanpassad. Les Cars Air France-bussen erbjuder service från både CDG och ORY till centrala Paris. Alla bussar är inte rullstolsanpassade, och du bör boka i förväg. Ett sista alternativ är rullstolsanpassade taxibilar från Taxis G7 Horizon flotta. Biljettpriserna varierar beroende på tid på dygnet och trafiken.

Add Comment

Click here to post a comment