Äldre Resenärer Allmänt Bra att veta Demografiska Familj med barn Flygbolag Flygplatser Reseplanering Resetips Transport Yngre resenärer

Handiscover – Flyg och flygplatshjälp – Ryanair

Handiscover

Ryanair

Ryanair är Europas föredragna flygbolag, som transporterar 117 miljoner passagerare årligen. Ryanair har vuxit till Europas största flygbolag av passagerare som flugits, med mer än 1.800 dagliga flygningar från 84 baser, och ansluter över 200 destinationer i 33 länder. De mest populära destinationerna för det irländska flygbolaget är Spanien, Italien och Storbritannien.
De fyndbaspriser, ett anmärkningsvärt nätverk av europeiska flygplatser och en imponerande flotta på över 350 Boeing 737-flygplan har förseglat Ryanairs position som ett av de mest populära lågprisflygbolagen.

Alla särskilda assistansförfrågningar kan förbokas på Ryanairs webbplats fram till 48 timmar före flyget eller upp till 12 timmar före flygets avgång genom att kontakta Ryanairs särskilda assistanslinje.
Ryanair tillhandahåller olika assistanstyper beroende på en passagerares behov och krav. Om en resenär inte är oberoende han / hon kommer att behöva resa med en medföljande passagerare.

Rullstolar och mobilitetsutrustning

En resenär kommer att tillåtas att ta med sin egen elektriska rullstol eller rörlighet skoter men de kommer inte att tillåtas i flygplanet kabinen. Det finns ombordgångsstolar tillgängliga för att hjälpa passagerare med nedsatt rörlighet att röra sig i kabinen och till toaletterna medan besättningsmedlemmarna är utbildade för att ge hjälp till passagerare med nedsatt rörlighet.

Ledar- och assistanshundar

För synskadade passagerare en guide / assistans hundar kommer att accepteras på en alla inrikes och inom EU / EES-flygningar; dock hunden kommer att krävas för att bära en standard identifiera jacka eller sele och kommer att få sitta på golvet vid resenärens fötter. Guide/Assistanshundar accepteras inte på flyg till eller från Marocko.

Bokning Terapeutiskt syre

I fall du behöver terapeutiskt syre under flygningen bör du veta att en bokning måste göras 7 dagar före resan. Efter denna anmälan en läkare al clearance formulär måste fyllas i och returneras till Ryanair mellan 14 upp till 2 dagar före flygningen.

Add Comment

Click here to post a comment