Äldre Resenärer Allmänt Demografiska Familj med barn Flygbolag Flygplatser Reseplanering Resetips Transport Yngre resenärer

Handiscover – Flyg och flygplatsassistans – EasyJet Airline

Handiscover

EasyJet Flygbolag

EasyJet Airline är ett brittiskt lågprisflygbolag baserat på London Luton Airport. Det är Europas ledande flygbolag och det flyger inrikes och internationella flygningar på 820 linjer över mer än 30 länder. Det är det största flygbolag av Förenade kungariket numrerar by av passagerare som bärs; mer än 70 miljoner passagerare per år. De mest populära Flygrutterna från Flyglinjerna EasyJet är från London till Paris, Milano, Berlin, Nice eller Amsterdam.

EasyJet använder för närvarande en flotta på över 250 Airbus- och Boeing-flygplan för inrikes- och utrikesflyg. De sysselsätter mer än 10.000 personer inklusive mer än 2.300 piloter och 5.000 kabinbesättningsmedlemmar.

EasyJet har åtagit sig att säkerställa tillgång till alla sina passagerare och strävar efter att göra din upplevelse så trevlig som möjligt. När du bokar ditt flyg kommer du att bli ombedd att ge 48 timmars varsel för att flygbolaget ska kunna organisera de ytterligare tjänster som krävs.

Transport av särskilda medicinska föremål

Passagerare får bära olika medicinsk utrustning och/eller upp till 2 delar av mobilitetsutrustning som en Hand eller ett lastrumsbagage medan överdimensionerad utrustning kommer att behöva transporteras i flygplanets lastrum. Denna typ av utrustning kommer att transporteras gratis utöver den tillåtna standardmängden för bagage.

I fall du behöver bära medicin, såsom kontrollerade läkemedel eller injicerbara leveranser se till att du har ett officiellt dokument som anger detta. Ett brev eller ett recept från din behandlande läkare som anger detaljerna i läkemedlen och deras avsedda användning skulle vara tillräcklig.

Rullstolar och mobilitetsutrustning

EasyJet kan hjälpa personer som använder rullstolar, passagerare som inte kan gå eller klättra i flygplansstegen utan hjälp.

I fall du behöver en rullstolar eller en rörlighet objekt som inte kan lyftas manuellt i flygplanets håll det kommer att accepteras endast om både ankomst och avgång flygplatser kan ge de nödvändiga faciliteterna för att lasta och lossa dem. Se till att du kontrollerar detta med EasyJets kundtjänst minst 48 timmar före avresan. Två artiklar av rörlighet utrustning transporteras gratis för varje passagerare som begär det.

Ledar- och assistanshundar

EasyJet accepterar också en Guide eller Assistance Dog medföljande blinda eller synskadade individer som kommer att transporteras gratis. Det finns emellertid några undantag, när en vägleda eller hjälphundar ska för att inte vara tillåtet att resa; detta är på flyg som har som avgång eller ankomstpunkt Marocko, Egypten, Israel, Kosovo, Turkiet eller Jordanien.

Add Comment

Click here to post a comment