Resetips

Vinn en vistelse på Hereford och Worcester, Storbritannien – Handiscover Competition

Handiscover

Vi är glada att kunna erbjuda dig chansen att VINNA en vistelse på Edward och Marians vackra hus, beläget i Hereford och Worcester. Perfekt för familjer med alla funktionshinder. Njut av hisnande utsikt från din stuga med ett tillgängligt kök och handikappanpassat badrum. En Handiscover semester handlar om att ge tillgång till dina behov.

För att vinna behöver du bara dela med dig till oss varför du skulle vilja besöka och vad du skulle vilja göra under din vistelse: Ta mig till tävlingen nu! Den mest inspirerande posten kommer att vinna.

 

Med så mycket att se, upptäcka och utforska, är Hereford det perfekta resmålet för din nästa komma bort. Låt Handiscover hjälpa dig att hitta den perfekta semesterboende, resorts, hotell, stugor eller lägenheter för din vistelse för att säkerställa att du och dina nära och kära njuta av en semester att minnas i en destination du aldrig kommer att glömma. Boka här!

Handiscover Konkurrens

I priset ingår en gratis vistelse i 3-5 dagar vid en överenskommen tid under nov 2016 – jan 2017, exklusive semesterperioden 23 december till 3 januari. Priset inkluderar inte biljetter eller transport till och från boendet. Du måste vara över 18 år för att komma in. Tävlingen är öppen till den 7 november 2016. Vinnaren kommer att kontaktas av Handiscover senast den 9 november 2016.

Add Comment

Click here to post a comment