fbpx
Veckans Värd

Veckans värd Sophia & Roderick

Handiscover

Veckans värd Sophia & Roderick

Vem är ni?

Min man är en skogskonsult och underhåller alla mark runt Pitlandie. Enda hand han formgiven skälen runt lodge, vår stuga, trädgårdar och skogsområde. Jag är en professionell kock och tillgodose och baka för privata tillställningar. Efter överenskommelse kan jag leverera nylagade måltider med de finaste säsongsbetonade produkter, för våra gäster som bor i lodge.

Pitlandie Wood Lodge - House

Varför ska man bo hos er? Berätta om ert hem.

Undangömt i en greenen avskild skogsmiljö, ger Fern Lodge lyxboende med underbar utsikt över landsbygden Perthshire. Det erbjuder en utmärkt tillflyktsort för dem som söker lugn och ro som ligger bara 15 minuter från en stad och ligger i centrala Skottland, dess också en bra bas för att utforska resten av landet.

Lodge ligger en halv mil från allmän väg och 300 yards från närmaste granne. Ställ i sin egen trädgård och sex tunnland skogsmark är en fristad för vilda djur och natur. Tilldelas 4 STAR KVALITETSSÄKRING Award av Visit Scotland kan vi garantera lyxboende och perfekt semestermål.

VI ÄR TILLGÄNGLIGA FÖR ALLA – Handikappvänligt

ensuite

 

Hur ser tillgängligheten ut i er stad?

De flesta platser tillgodoser nu för Access för alla. Perth har en shopping polisstation och det finns gott om handikapparkering. Det finns enkel tillgång till restauranger, barer, de flesta butiker, museer, historiska platser t.ex. slott och konserthuset.

Topp 3 aktiviteter / äta i er stad?

  • Edradour Distillery i Pitlochry
  • Dewars i Aberfeldy
  • Famous Grouse i Crieff
  • Scone Palace i Scone
  • Blair Castle i Blair Atholl
  • The Enchanted Forest i Pitlochry
  • Gloagburn Farm Food Shop och Cafe
  • Bothy vinbaren i Perth

Varför hyr ni ut ert boende?

Vi hyr vår lodge eftersom vi känner att vi har tur att leva i en vacker del av landet och vår lodge ligger i en fantastisk skog, som vi vill dela med andra.

img_6905

Vad är gästfrihet för dig?

Gästfrihet till mig ger kunden en utmärkt semester upplevelse med exceptionell, vänlig service.

Hur hittade ni Handiscover?

På nätet 🙂

Boka Sophia & Roderick’s hem – klicka här!

Add Comment

Click here to post a comment