Människor

Veckans Handiscover Värd – Sophia & Roderick

Veckans Handiscover Värd – Sophia & Roderick

Vem är du?

Min man är skogskonsult och underhåller alla marker runt Pitlandie. Ensam anlade han grunderna runt stugan, vår stuga, trädgårdar och skogsområde. Jag är en professionell kock och tillgodose och baka för privata tillställningar. Genom föregående överenskommelse kan jag leverera nylagade måltider med de finaste säsongsbetonade råvaror, för våra gäster vistas i lodgen.

Varför ska ‘vi’ bo hemma hos dig – Berätta om ditt hem?

Fern Lodge ligger inbäddat i en charmigt avskild skogsmiljö och erbjuder lyxigt boende med underbar utsikt över landsbygden i Perthshire. Det erbjuder en utmärkt tillflyktsort för dem som söker lugn och ro som bara är 15 minuter från en stad och som ligger i centrala Skottland, dess också en bra bas för att utforska resten av landet.

Lodgen ligger 800 meter från den allmänna vägen och 300 meter från närmaste granne. Beställer i dess egna privata trädgård och 6 tunnland skogsmark är det en fristad för djurliv och naturlig skönhet.
Tilldelas 4 STAR QUALITY ASSURANCE AWARD av Visit Scotland kan vi garantera lyxigt boende och det perfekta semestermålet.

Vi erbjuder Access för ALL

ensuite

Hur ser tillgängligheten ut i ditt område/din stad?

De flesta platser tillgodoser nu Access för alla. Perth har ett shoppingdistrikt och det finns gott om handikappparkering. Det finns lätt tillgång till restauranger, barer, de flesta affärer, museer, historiska platser t.ex.

Topp 3 saker att göra / äta i din stad?

  • Edradour Distillery i Pitlochry
  • Dewars i Aberfeldy
  • Berömda Grouse i Crieff

 

  • Scone Palace i Scone
  • Blair slott i Blair Atholl
  • Den förtrollade skogen i Pitlochry

 

  • Gloagburn Gård Mataffär och Cafe
  • Den Bothy vinbar i Perth

Vad är gästfrihet för dig?

Gästfrihet till mig är att ge kunden en utmärkt semester upplevelse med exceptionell, vänlig service.

Varför hyr du ut ditt hem?

Vi hyr vår lodge eftersom vi känner att vi har tur att bo i en vacker del av landet och vår lodge ligger i en fantastisk skog, som vi skulle vilja dela med andra.

img_6905

 

Hur hittade du Handiscover?

Jag hittade den på rad.

Boka Sophia & Rodericks hem nu – klicka här!

Add Comment

Click here to post a comment