Resmål

Upptäck Tillgänglighet Södra Spanien – Funktionshindrade Holidays

Tillgänglig södra Spanien

Med vackert solsken och en magnifik kustlinje, är södra Spanien hem för en festlig kultur full av festivaler och flamenco dans, tapas och sherry – ett underbart avslappnat sätt att leva. Södra Spanien är bara gjort för tillgängliga semester. Njuta!

Att ta sig till södra Spanien

Spanien är lätt att ta sig till, de flesta flygbolag, inklusive de låga kostnaderna, flyger till Alicante, Almeria, Granada, Andalusien och Sevillas flygplatser. Från flygplatsen kan du kontakta flygplatstransport om du behöver boka en tillgänglig taxi.

Transport i södra Spanien

Beroende på vilken stad du reser till kan du behöva hyra en tillgänglig bil. Läs mer här för att planera din resa, det ger all praktisk och nödvändig information för att förenkla organisationen av att ta sig runt med en bil. Malaga är en ganska platt stad och naturligt lämpar sig för enkel wheeling

Attraktioner

  • Costa del Sol

   “Solens kust” är den mest kända och en av de mest populära av de tretton Costas i Spanien. Hem till Malaga och Marbella, Fuengirola och Torremolinos. Långa sandstränder väntar och om kulturen är din grej är det väl värt att stanna i Malaga själv och besöka det magnifika centret för nutidskonst eller Picasso-stiftelsen. På andra håll på Costa del Sol finns cocktails att dricka, lokala rätter att prova, gator att utforska, butiker att bläddra och massor av möjligheter att varva ner.

  • Malaga

   Staden med sandstränder och rik historia är födelseplatsen för den berömda målaren Pablo Picasso. Picassomuseet öppnade 2003 och har fått mycket beröm av dem som uppskattar exceptionell kultur. Denna moderna stad slår samman sin historiska bakgrund, catering för alla typer av besökare, för dem som önskar uppskatta det förflutna och de som vill upptäcka nuet.
   – Om du gillar att spela golf, malaga hus många världsklass golfbanor som är utspridda över Costa del Sol eller ‘Costa del Golf‘.

  • Mallorca

   Mallorca är den största av de fyra spanska baleariska öarna och en ö av kontrast från norr till söder. Den fridfulla staden Palma har några underbara exempel på spansk arkitektur inklusive Almudaina kungliga palatset och den gotiska romersk-katolska katedralen La Seu. Magaluf, med sin vita sand och kristallklart vatten behöver ingen introduktion. Platja des Trenc ligger bara ett par mil längre ner från Magaluf och är en av Mallorcas bäst bevarade hemligheter. Se till att du packar din solkräm!

Kontakta oss om du söker efter andra semesterhusdestinationer, eller om du vill ställa några frågor! Vi försöker hårt för att erbjuda dig ett trevligt val av både hotell, lägenheter, rum och bed & breakfast.

Och vi verkligen älskar när du låter oss veta av bra platser du har bott på!

 

 

Tags

Add Comment

Click here to post a comment