Den urbana upplevelsen Resmål

Upptäck Tillgängliga Paris – Funktionshindrade Holidays

Det är något vackert med att gå runt i staden med en kamera.

Accessible Paris

Paris är en underbar stad att utforska. Det finns hundratals kända sevärdheter som det fjortonde århundradet Notre Dame-katedralen, det distinkt nittonhundratalet Pompidou Centre och inte att förglömma den mest kända synen av alla, Eiffeltornet. Boka en handikappad stadssemester i Paris för att se allt denna förtrollande stad har att erbjuda.

Att ta sig till Paris

Paris är lätt att ta sig till, de flesta flygbolag, inklusive de låga kostnaderna, flyger till Paris. Från flygplatsen kan du kontakta flygplatstransport om du behöver boka en tillgänglig taxi.

Transport i Paris

Planera din resa på OTCP, det ger all praktisk och nödvändig information för att förenkla organisationen av att ta sig runt. Det ger dig information om de olika transportsätten för att ta sig runt i Paris (kollektivtrafik, taxi, transportföretag, uthyrning av anpassade fordon, reserverade parkeringsplatser).

Attraktioner

  • Båttur
   Ta båtturen vid solnedgången – En tillgänglig Seine båttur är ett av de bästa sätten att se Paris. Den bästa tiden är när solen är tucking sig i för natten. färgerna och landskapet vid solnedgången gör för några av de mest optimala fotomöjligheterna.
  • Eiffeltornet
   En av de mest kända landmärken i världen och har den bästa utsikten i Paris! Använd norra benet i Eiffeltornet – Funktionshindrade besökare till Eiffeltornet kan nå den 2: a högsta plattformen genom att använda hissen och du behöver inte vänta i linje.
  • Musée du Louvre
   Louvren är ett av de främsta konstmuseerna i världen som täcker konstverk från antiken till renässansen. Du kan gå till fronten av linjen vid Louvren pyramiden. Linjerna på Louvren kan vara enorma, särskilt under högsäsong turist. Rullstolsburna och mobilitetsskoteranvändare kan gå längst fram i kön för att åka den unika kolvliknande hissen ner till lobbyn.

 

Kontakta oss om du söker efter andra semesteruthyrningsdestinationer eller om du vill ställa några frågor! Vi försöker hårt för att erbjuda dig ett trevligt val av både hotell, lägenheter, rum och bed & breakfast.

Och vi verkligen älskar när du låter oss veta av bra platser du har bott på!

Tags

Add Comment

Click here to post a comment