fbpx
Resa

Unik upplevelse bland träden – Bo på Treehotel

Handiscover

Unik upplevelse bland träden i Harads skogar! De miljövänliga rummen på Treehotel har stora sängar, utsikt över skogen och är inriktade på vilt och lokalproducerade råvaror i sin matlagning. Här finns aktiviteter såsom fotvandring, bubbelbad/jacuzzi, karaoke, lekplats, skidåkning, fiske och bastu. Utan tvekan en extra ordinär upplevelse.

BOKA DIN UNIKA UPPLEVELSE HÄR!

 

440_blue_cone_exterior_3a

The Blue Cone bygger på enkelhet och lätthet, både när det gäller materialval och design. Rummet är en traditionell träkonstruktion med tre fundament i marken, för att ge en känsla av höjd och lätthet, men samtidigt stabilitet.

Du tar dig till rummet via en brygga från det närliggande berget bakom. Bryggan är väl anpassad för personer med rörelsehinder. Exteriören består av björklamell och interiören av trä. Trädrummet är på 22 m2 och har fyra bäddar, avskilt sovloft, toalett och sällskapsrum. Dusch och bastu finner du i två separata byggnader alldeles i närheten. Tillgång till WiFi finns i alla våra trädrum.

319_blue_cone_interior_4a

På Brittas pensionat serveras frukost, lunch och middag åt Treehotels gäster i genuin 1930-50-tals miljö. Här finns restaurang, bar, bastu och relax, tv samt internet. När du anländer till Treehotel checkar du först in på Brittas pensionat och har sedan en kort promenad genom hänförande natur till ditt trädrum.

BOKA HÄR!

Add Comment

Click here to post a comment