Äldre Resenärer Demografiska Dublin Familj med barn Geografi Hösten Irland Resetips Resmål Underhållning Våren Vintern Yngre resenärer

Topp 5 tillgängliga barer och kaféer i Dublin

Topp 5 tillgängliga barer och kaféer i Dublin

För några veckor sedan hade jag nöjet att besöka huvudstaden på den vackra ön Irland; Dublin. Under mitt besök, jag njöt av platser som det gamla biblioteket i Trinity College, gick jag genom O’Connell Street för shopping och besökte Christchurch Cathedral och mycket mer. I dag skulle jag vilja dela med mig av en annan väg, en typisk irländsk rutt. Och vad kan vara mer typiskt än Guinness öl som utarbetas i Dublin av Arthur Guinness 1759? I den här bloggen kommer jag att föreslå de 5 tillgängliga toppbarer och kaféer i Dublin för att njuta av denna typiska torra svart öl.

Top 5 Accessible Bars in Dublin

Bortsett från tillgängliga barer och kaféer i Dublin, kan du hitta mer information om platser att se och hur man tar sig runt Dublin i en annan blogg rullstolsanpassad Dublin.

Guinness-fabriken

Top 5 Accessible Bars in Dublin

Det ligger i St James’s Gate Brewery, och det är Irlands populäraste turistattraktion.

I det besöket kommer du att upptäcka hur ölen gör, hur den har transporterats i århundraden, vilket är det bästa sättet att tjäna det, och naturligtvis kommer du att prova sin goda smak.

Under sju våningar lär du dig allt om Guinness, och när du når sjunde våningen kommer du att bli glad av en pint Guinness och spektakulär utsikt över staden.

På hemsidan rekommenderar de att besöka fabriken från måndag till fredag, mellan 9:30 och 12:00, eftersom det är färre personer.

Tillgänglighet

Top 5 Accessible Bars in Dublin

Det finns en ingång för personer med funktionshinder, som ligger på Market St.

  • Hela byggnaden är tillgänglig och rullstolsvänlig.
  • Hissar finns för att nå varje våning.
  • Det finns tillgängliga toaletter.
  • Du kan be om Hjälpmedelsguideenheter på Audio Desk på bottenvåningen.

Tempel bar

Top 5 Accessible Bars in Dublin

Det är obligatoriskt om du gillar nattlivet. I centrala Dublin, nära floden Liffey hittar du det populäraste området för pubar och turism.

Temple Bar har bevarat sitt medeltida gatumönster, med många smala kullerstensgator och kanske lite obekvämt för rullstolar.

I det området finns det en hel del irländska pubar och restauranger, men inte alla av dem är tillgängliga för rullstolar.

Temple Bar är också den mest kända puben som tog samma namn än området, och alla vet. Och jag har goda nyheter, det är tillgängligt, och det har en anpassad toalett.

Här kan du njuta av din öl och livemusik varje dag i en fantastisk atmosfär. Du hittar också en menyvagn med utsökt hemlagad mat.

Oliver St John Gogarty Bar

Top 5 Accessible Bars in Dublin

En annan mytisk plats i Temple Bar-området där njut av levande musik, öl, traditionell mat och en unik whiskymeny.

Det finns inte anpassad toalett i baren, men, du har chansen att gå till den intilliggande Library Bar. Du måste bara kontakta personalen, och de hjälper dig gärna och omdirigerar dig dit du kan gå och använda toaletten.

Thunder Road Café

picture 7

I samma Temple Bar-område finns den första motorcykelrestaurangen i Irland.

Här går vi in på en plats full av detaljer, med huvudpersoner som Elvis Presley, Harley Davidson eller Route 66.

Hamburgare, revben, kycklingvingar, Guinness och du, är den andra huvudpersonen i natten.

Det finns en del av baren som inte är tillgänglig eftersom det finns steg, men resten är det, och det finns också en anpassad toalett.

Hårdrock Cafe

En av de mest populära restaurangerna runt om i världen är också i Temple Bar-området. Njut av dess mat och dryck eller köp en av sina berömda t-shirts för att bevisa att du var där.

Dublin accessible accommodations

Det finns två våningar, men bara en är tillgänglig för rullstolar, och det har en anpassad toalett också.

Tillgänglighetsanpassade boenden

För att njuta av en underbar resa i Dublin, måste du också välja några bekväma boenden baserat på din tillgänglighet. Här är några bra exempel vi planerar för dig. Vi har nu tillgång till över 150 000 hotell i över 50 länder. Vad du än vill, kan du hitta en lämplig en på vår hemsida!! Klicka på följande bilder för att se mer detaljinformation om hjälpmedel inom och utanför fastigheterna!! För personlig support kan du kontakta vårt vänliga team via e-post: booking@handiscover.com eller i telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien). Vi ger dig alltid de bäst tillgängliga boendena.

 

Och kära vänner, tills här mitt förra inlägg. Jag hoppas att du gillar den vägen som jag gjorde och inte försöka göra allt på samma dag, annars, vara försiktig med baksmälla!!!

Om författaren:

Irina Martinez är en inspirerande tillgänglig resebloggare. I sin blogg, www.accessitrip.com, hon önskar göra resandet lättare för personer med funktionshinder.

Add Comment

Click here to post a comment