Äldre Resenärer Allmänt Brighton Demografiska Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Resetips Resmål Sommaren Storbritannien Stränder Tillgängliga aktiviteter Tillgängligt boende Transport Underhållning Våren Yngre resenärer

Topp 4 Tillgängliga aktiviteter i Brighton

Handiscover

Rullstolsanpassad Brighton

På dagens inlägg, skulle jag vilja dela med dig några tillgängliga aktiviteter i Brighton och även hur man flyttar runt. Brighton ligger på Storbritanniens sydkust. Och det är bara en timme från London med tåg.

Det fantastiska läget i Brighton innebär att otaliga turister åker dit varje år (cirka 8 miljoner). Det är den mest kända sommarorten i England.

Brighton hade sin bästa tid på sjuttonhundratalet när dess havsbad började anses fördelaktigt för hälsan.

Det var av denna anledning som kung Georg IV började besöka staden för att minska svullnaden i sina körtlar med havsvatten.

George IV var fängslad av Brighton, beordrade han att bygga ett palats, och lite i taget, blev denna lilla fiskeby en kurort och staden vi känner idag.

Med en modern och bohemisk atmosfär är Brighton en stad som blir förälskad. Du kommer att upptäcka Vintage hörn, terrasser fulla av liv och en strandpromenad som alltid vill festa.

Så, vad väntar du på? Följ bara mig för att se underbara tillgängliga aktiviteter i Brighton.

TILLGÄNGLIGA AKTIVITETER I BRIGHTON

1 BRIGHTON PIR

brighton pier

Det är en av de äldsta, längsta och mest besökta bryggorna i världen.

Här hittar vi flera matstånd att ta bort, attraktioner för små och barn, och ett område med arkadspel för alla åldrar, vilket är perfekt för regndagarna.

Det är ganska trevligt att gå runt här vid solnedgången, förutom den festliga atmosfären som du kan andas, kan du njuta av en vacker kväll.

Härifrån kan du se West Pier, som bombades i andra världskriget och nu dess skelett fortfarande i havet.

Detta är en av de tillgängliga aktiviteter i Brighton som alla gillar.

Vid bryggan finns två anpassade badrum.

2 BRIGHTON MUSEUM OCH KONSTGALLERI

BrightonMuseumIMG

Brighton Museum ligger i Royal Pavilion garden, i hjärtat av stadens kulturella kvarter, där för länge sedan var kavalries.

Väggarna 1900-talets konstsamling, inklusive modestycken, målningar och interaktiva skärmar.

Hela museet är tillgängligt. Det finns en hiss för att gå upp till andra våningen och anpassade badrum på båda plan.

Ingen skoter inträde är tillåtet, en gång i museet, måste det överföras till en av de fria manuella stolar. Om du reser med en skoter, kontakta museet före ditt besök för att se till att det finns rullstolar.

Vid ensamkommande besökare, meddela det när du kommunicerar om ditt besök för att boka assistans på följande e-postmeddelande: visitor.services@brighton-hove.gob.uk.

En museikarta finns också i punktskrift och guider hundar är tillåtna.

Försök att hitta en förklaring i BLS på museets hemsida.

3 i360 AV BRITISH AIRWAYS

Den i360 är den högsta mobila utkik i världen. Det är ett 161 meter högt torn som tillåter en 360-graders utsikt över Brighton, vilket jag försäkrar er är värt besväret.

360web 1

Den byggdes 2016 av samma skapare av London Eye som ligger i London.

Kabinen har en kapacitet för 200 personer. Det finns dock en gräns för rullstolar per flygning av säkerhetsskäl. Jag rekommenderar att du kollar före tillgänglighet, även om det finns en flygning varje halvtimme, så jag tror inte att du kommer att ha några problem med att hitta ett schema som passar dig.

Det finns rullstolar tillgängliga för kunderna. De kan inte vara förboka, den som anländer innan få det. Du måste lämna en deposition med ett kreditkort som du kommer att få tillbaka när du lämnar tillbaka rullstolen.

Dessutom får besökare med funktionshinder ta med sig en vårdare gratis.

Det är tillåtet att komma in med ledarhundar, men det är nödvändigt att informera om det först.

Hitta mer information om hjälpmedel.

4 STRANDPROMENADEN

Brighton är en stad som lever mot havet. Njut av havsbrisen medan du tar en trevlig promenad är något du inte kan missa.

paseoweb 1

Du hittar gott om terrasser för att njuta av en god måltid eller dryck. Även några butiker av lokala konstnärer där du kan se autentiska konstverk och exklusiva kläder mönster.

Promenaden har två delar, en övre del där du kan komma åt Pier och gå längs vägen. Och en lägre del där promenad bredvid stranden. Du kan ta dig till ramper, gångvägen är tillgänglig, och den har anpassade offentliga toaletter.

Efter genomgång några tillgängliga aktiviteter i Brighton, kommer jag att visa dig nu hur man flyttar runt.

Hur ta sig runt i Brighton

busweb

Definitivt, för mig, är det bästa sättet att komma runt Brighton rullande genom sina gator och upptäcka underbara hörn. Huvudgatorna i Brighton är tillgängliga.

Om du vill använda kollektivtrafik här har du lite information:

Buss

Bussar i Brighton är tillgängliga. Rampen är i ytterdörren, och det finns en reserverad plats för rullstolar, även om det i vissa vägar upp till två skotrar accepteras. Men inte alla skotrar kan komma åt bussar; de måste uppfylla särskilda krav.

För att alla rullstolsanvändare ska ha tillgång till resor hela tiden har de genomfört rullstolstaxigarantin, som ger en gratis tillgång till taxi till användare som av någon anledning inte kan komma åt bussen.

Något som jag hittade särskilt nyfiken och mycket användbar är användningen av ett visst kort för de människor som har några “osynliga” funktionshinder.

Detta kort visar begränsningen av användaren diskret till föraren, och han vet redan hur man kan hjälpa användaren.

Även ledarhundars tillgång är tillåten.

Du hittar mer information i följande guide.

Taxi

I samma stad, kan du hitta anpassade taxibilar på gatan. Men jag lämnar dig några företag om du vill boka en tillgänglig taxi i förväg:

BRIGHTON OCH HOVE RADIOHYTTER
EFFEKTIVISERA TAXIBILAR
SYDKUSTTAXI

Tillgänglighetsanpassade boenden i Brighton

Det måste vara ett utmärkt val att ha en härlig vistelse i Brighton. Semestern skulle vara allt annat än vanlig!! Innan du besöker måste du välja den lyxiga lägenheten, modernt hotell eller ett mysigt hus för din semester i Handiscover!

För närvarande har det skapat ett unikt klassificeringssystem som klassificerade egenskaperna i tre kategorier. Vad du behöver göra är att välja den mest lämpliga utifrån din egen rörlighet. För mer information om klassificeringssystemet kan du se hur webbplatsen fungerar.

Tveka inte att kontakta via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien).

En härlig bilresa till Shoreham-by-Sea

Efter att ha njutit av stadsutsikten, vad sägs om att ha en landsbygdsupplevelse också? Vi har ett vackert hus på kusten av landsbygden West Sussex med utsikt över havet.

Det ligger i ett lugnt och fridfullt läge med stranden bara 50m bort och floden Adur som rinner bakom. Huset är fullt tillgängligt!

shoreham-by-sea

1 Sovrum 1 Badrum 2 Gäster Från 75 GBP per natt

book button

Brighton är bara en timme från London med tåg. Vill du också besöka London har vi några bra exempel. Klicka på bilderna för att se mer detaljinformation om tillgängligheten i och utanför fastigheten.

Förbereder du dig för att resa till Brighton? Jag vet att jag är! Jag kan inte vänta att se den vackra utsikten i Brighton!

Annan nyttig reseinformation

Andra stora resmål i Europa

Om oss

 

Så här fungerar webbplatsen

Kontrollera informationen om vårt unika klassificeringssystem här

Om Författaren

Irina Martinez är en reseälskare och brinner för livet och hur häftigt det kan vara.
I sin blogg, www.accessitrip.com, hon önskar att göra resor lättare för personer med begränsad rörlighet, och uppmuntra alla att upptäcka denna fantastiska och underbara värld.”

Add Comment

Click here to post a comment