Comunity

Tillgänglig resa – Wheeling Through Life delar en lycklig semester!

Wheeling Through Life syftar till att lära läsarna att vi alla är lika och alla förtjänar att behandlas som sådana. Vi bad skapare, Natalie att dela en tillgänglig reseupplevelse.

Blogger Natalie aktier tillgänglig reseupplevelse

Natalies tillgängliga reseminne

Vi bad Natalie att berätta om en tillgänglig reseupplevelse och hon var mer än glad att dela om Crowne Plaza (Hollywood Beach) berättar:

“2014 besökte vi Crowne Plaza (Hollywood Beach), Hollywood, FL. Det var trevligt eftersom detta var min sommar hangout plats med min familj för ett par år och jag älskade att deras pool hade en strand ingång och de hade en rullstol gjord av pvc-rör som tog mig hela vägen till slutet av ingången (in i poolen)”.

Att lära sig om platser som skapar speciella tillgängliga reseminnen gör oss oerhört glada på Handiscover HQ!

Wheeling genom livet

Om du inte har upptäckt bloggen Wheeling Through Life så ska du definitivt kolla upp det. Natalie, som är bosatt i Miami är skaparen av bloggen. Vid 20 års ålder tänker hon lära läsarna både med och utan några begränsningar att vi alla är jämlika och vi förtjänar alla att behandlas som sådana! Natalie har Spina Bifida och Hydrocephalus.

Bloggen är i första hand handikappbaserad och alla som bidrar har ett funktionshinder. Bidragen läggs ut varje vecka och du kan förvänta dig att hitta recensioner av olika lokala platser i förhållande till tillgänglighet. Bidragsgivare delar också personliga erfarenheter som orsakas av deras fysiska och / eller psykiska tillstånd. Du kan också hitta Natalie på Twitter @wtldisability och Instagram @wheeling_through_life

Ryggmärgsbråck

Vad är Spina Bifida?

Ryggmärgsbråck händer när ett barn är i livmodern och ryggraden inte stänger hela vägen. Varje dag, om 8 barn födda i USA har Spina Bifida eller en liknande missbildning i hjärnan och ryggraden. För mer information besök http://spinabifidaassociation.org

 

 

.

 

 

 

Add Comment

Click here to post a comment