Allmänt Demografiska Familj med barn Fotbollsmatchen Frankrike Geografi Människor Paris Personliga Säsong Sommaren

Teo fördelar att vara funktionshindrade

Handiscover

Hej mitt namn är Teo!

Jag är fjorton år gammal. Min pappa är VD för Handiscover. Vad jag gillar att göra på min fritid är att spela FIFA 19, titta på mitt favoritlag Paris Saint-Germain spela på TV eller live och jag gillar också att spela fotboll i min trädgård med min pappa. Man kan säga att jag är ett stort fotbollsfan.

25EA9C25-3ADC-486A-BE9C-106B4829FB9AFEF8C83F-A7BB-4D96-8BDD-6A5C49C767CD

 

My Internship på Handiscover

Den här veckan har jag gjort arbetslivserfarenhet på Handiscover för en skola krav. Jag valde det eftersom det är min pappas verksamhet och jag är inspirationen till denna idé och det gör mig riktigt stolt. Också, eftersom det skulle vara svårare för mig att fixa maskiner och bära tunga föremål om jag skulle välja en annan form av arbetslivserfarenhet. Jag har forskat och hittat tillgängligt boende i olika länder runt om i världen. Söka efter olika företag som organiserar aktiviteter med särskilda behov och resande organisationer. På onsdagen gjorde jag ett inlägg på sociala medier om veckan. Sedan på tisdagen tog vi några bilder och videor på taket och nära tågstationen. Det har varit roligt att göra så många saker och lära sig att göra det.

CEO Of Handiscover Sebastien And His Son Teo

 

Mitt bästa minne från 2018…

Mitt bästa minne från 2018 var när Frankrike vann VM. De förlorade i EM-finalen 2016 på hemmaplan trots att de dominerade hela matchen. Så det var bra att ta lite revansch och vinna den viktigaste titeln i internationell fotboll! Kanske detta bara kommer att vara en gång i livet ögonblick för mig och inte många lag har vunnit VM två gånger. Nu till matchen har det inte varit lika många mål i en VM-final sedan 1958 då Brasilien vann mot Sverige den matchen slutade 5:2 för Brasilien. I finalen 2018 vann Frankrike mot Kroatien med 4:2 så sex mål och som en liten påminnelse var Kylian Mbappe den yngste att göra mål i en final sedan Pele (Brasilianaren Pele). Som PSG-supporter var det bra att avsluta året på ett positivt sätt eftersom de hade blivit utslagna i Final 16 och det var lite tufft men fotboll är fotboll man vet aldrig vad som kommer att hända.

View Of A Paris Saint-Germain Match

Titta på en fotbollsmatch live för en begränsad rörlighet person

Nu ska jag prata om hur det fungerar när du vill se en fotbollsmatch live och även fördelarna om du är en begränsad rörlighet person.

Hur det fungerar i Paris: Först måste du pitch för en biljett och vänta på lotteri. Du får svaret en vecka före matchen. Det är då det är en Ligue 1-match. Om det är en Champions League-match får du svaret en månad före matchen. Om du vill boka hotell en månad före Matchen i Ligue 1 se till att hotellet har en avbokningspolicy. När du kommer in på arenan se till att du går till Handikapp entré och då måste du visa dina biljetter så att du har rätt att komma in på arenan. Det finns en ramp för att komma ner till stadion. När du är inne i arenan finns det platser för personer med olika funktionshinder.

Jag har också några tips för matchen, sätta på några varma kläder och ta med dig några varma drycker för att bli varm, eftersom det kan vara riktigt kallt. Men glöm inte det viktigaste fotbollströjan så att du kan stödja ditt lag. Nu till fördelarna. Spelarna är nära dig så det är ganska coolt att se alla stjärnor som Neymar, Mbappe, Cavani, Di Maria och många fler. Utsikten är fantastisk du är inte för högt upp så det är bara perfekt. Ultras från PSG sing hela matchen stämningen är i toppen och du aldrig uttråkad om du inte gillar fotboll. Jag rekommenderar verkligen det eftersom Paris är en vacker stad och har mycket att erbjuda för dig och alla.

Add Comment

Click here to post a comment