Resmål

Sebastien – Upptäcka tillgänglig Mallorca

Handiscover

Upptäcka tillgänglig Mallorca

 

Vackra tillgänglig Mallorca är verkligen värt att upptäcka. Kommer från Madrid, kom vi till Palma och där möttes av en underbar väder och 27 grader, inte dåligt mitten av oktober!

Vi har redan några vackra boenden anpassade till olika nivåer av rörlighet på ön, men Mallorca är så trendigt just nu att vi behövde komma ner och träffa nya potentiella värdar.

Palma alla moderna områden är verkligen rullstolsvänliga och den vackra havsfronten med sina caféer och hamn är så trevliga för långpromenad. I de äldre delarna av staden, kontrollera i förväg med restauranger som många av dem inte har ramper, så gör några samtal innan!

Eurotaxis erbjuder mycket trevligt rullstolsanpassade taxibilar och priserna är verkligen vänliga så om du planerar att bo i ett område endast använda taxi för transport är definitivt ett bra alternativ.

Vi tillbringar vår andra dag i norr (Pollensa) och hittade några vackra villor för olika budgetar och nivåer av rörlighet, som snart kommer att popup-up på vår webbplats.

Så kolla in kommande dagar / veckor vår Mallorca erbjudande, bör du bli positivt överraskad!
Som vi var lite otur på vår andra dag, vakna upp till åska och kraftigt regn (första regn i 9 månader, bra timing!!), upptäcka strandlivet var inte riktigt på dagordningen.
Men Mallorca erbjuder vackra stränder och ganska många eller väl anpassade till personer med funktionshinder.

Och, jag glömde nästan prata om den fantastiska mat vi njöt! Mallorca är ett riktigt nöje om du är en gourmet. Både lokal och internationell mat håller riktigt hög standard så vänta inte längre, hitta ett billigt flyg, och boka din nästa semester eller weekendresa. Mallorca är riktigt trevligt året runt men sep-nov och april-juni är lokalbefolkningen favoritmånaderna då temperaturen är fin utan att vara till het.

Klicka här för att hitta handikappanpassade boenden!

Tags

Add Comment

Click here to post a comment