Allmänt Comunity Demografiska Den urbana upplevelsen Geografi Hösten Människor New York Resetips Säsong Tillgängligt boende Usa Våren Yngre resenärer

Rulla runt rullstolsanpassad New York City med Barr Family

Familjen Barr återvände nyligen från en semester i New York City, som arrangerades med hjälp av Handiscover, och de vill dela några tankar om Big Apple.

New York City

Här på Handiscover, ingenting gör oss lyckligare än när våra kunder har framgångsrika resor som Barr familjen besöker rullstolsanpassade New York City. Från Mallorca till USA och överallt däremellan, erbjuder vi tillgängliga fastigheter runt om i världen för att göra dina resor lite enklare. När allt kommer omkring, skulle du inte hellre spendera din semester att se sevärdheterna istället för att oroa sig för var du ska bo?

Familjen Barr återvände nyligen från en semester i New York City, som arrangerades med hjälp av Handiscover, och de ville dela några tankar om Big Apple. Alison och Ronalds son, James, använder en rullstol, så de behövde en ultra tillgänglig upplevelse. Och sedan, besöker rullstolsanpassade New York City har varit en livslång dröm för James, som gjorde denna resa ännu mer speciell.

 

wheelchair access new york city

 

Tillgängligt hotell

De bodde på Fifty NYC i midtown, som var ett utmärkt hotell och inom gångavstånd / rullande avstånd till många av New Yorks ikoniska attraktioner. Att ha ett hotell i ett utmärkt läge är en viktig preferens för alla, men ännu mer för rullstolsanvändare, eftersom det gör det lättare att ta sig runt när tillgänglig transport inte är tillgänglig.

I New York City dock behöver du inte oroa dig för transport inte är rullstolsvänlig. “New York bussar är fantastiska och rullstolsanvändare ombord först. För en 7 dagars obegränsad resebusskort är det bara $ 32. Det är helt fantastiskt “, säger Alison.

 

wheelchair access new york city

Touring staden

Efter att ha turnerat runt i staden hela dagen, gick Barr’s tillbaka till sitt hotell. Bortsett från att vara i ett perfekt område, säger de att hotellet också hade en mycket bra personal och det tillgängliga rummet var tillräckligt stor för all sin utrustning, inklusive en mobil hiss, en motordriven rullstol, och en manuell rullstol. De hyrde hissen från Homepro Medical Supplies och rekommenderar starkt företaget.

Medan ute på stan, mötte familjen upp med en Big Apple Greeter att visa dem runt. Den greeter var en NYC lokal och var en guide av slag för Barr’s. Denna greeter-tjänst är helt gratis om du begär en greeter 3-4 veckor före din resa. Det kan vara ett bra sätt att uppleva New York från en lokal perspektiv. Om du behöver använda toaletten medan du är ute, säger Alison “Vi fann att alla offentliga toaletter hade en större toalett för rullstolsanvändare i både manliga och kvinnliga bås. Dock är toaletterna större och renare i Starbucks, McDonalds, och hotellet förstås.”

Familjen Barr hade en underbar resa till rullstolsanpassade New York City och det var allt som James drömde att det skulle vara. Under de senaste åren har tillgängligheten förbättrats avsevärt i NYC, vilket gör det till en möjlighet för alla. Oavsett om du sitter i rullstol eller inte, ta en tugga av Big Apple och ge det ett försök.

 

Om författaren:

Cory Lee är en rullstolsanvändare, resemissbrukare och tillgänglig reseskribent. På sin blogg, Curb Free med Cory Lee, hoppas han att inspirera andra att rulla ut ur sina komfortzoner och se all skönhet vår värld har att erbjuda.

Add Comment

Click here to post a comment