Äldre Resenärer Allmänt Comunity Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Människor Personliga Podcast Säsong Sommaren Storbritannien Våren Vintern Yngre resenärer

Podcast: Rullstol Rugby Kapten, Högtalare & Mentor

Andy Barrow, Wheelchair Rugby Captain, Speaker & Mentor

Episod 15: Andy Barrow, Rullstol Rugby Kapten, Högtalare & Mentor

Vid 17 års ålder drabbades Andy Barrow av en ryggmärgsskada som gjorde honom förlamad från bröstet och ner, med begränsad användning av händerna. Efter denna livsförändrande skada och en extremt svår rehabiliteringsperiod förvandlades hans liv igen när han upptäckte rullstolsrugby – även känd som “Murderball”.

Andy har varit på tre paralympiska spel och tre VM. Andy har också varit ifrån fem EM, där han var en del av ett rekordlag som vann tre guldmedaljer i rad. Han var kapten för Storbritannien från 2005 till 2010, och ledde sina lagkamrater ut ur tunneln vid Paralympics i Peking som han berättar som ett av sina stoltaste ögonblick.

Sedan pensioneringen har Andy fått erfarenhet som talare och mentor. Han är medlem i Professional Speaking Association och Global Speakers Federation och har talat för publik över hela världen. Under 2018 har Andy vänt sin uppmärksamhet mot tillgänglighet.

Andys erfarenhet som världsresenär har fått honom att arbeta som konsult hos flera flyg- och järnvägsorganisationer. Hans mål är att förbättra den assisterade reseprocessen för kunder med funktionshinder.

 

Andy Barrow Speaking

 

Sök där du vill gå nedan och använd vår kod Travel30 för att få 30 GBP av din första bokning med Handiscover!

Add Comment

Click here to post a comment