Affiliates Äldre Resenärer Allmänt Comunity Demografiska Familj med barn Geografi Människor Personliga Podcast Säsong Sommaren Usa Utah Yngre resenärer

Podcast: Artist, Traveller & Rullstolsanvändare

Kam Redlawsk, Wheelchair Artist & Traveller

Episode 14: Kam Redlawsk, Artist, Resande & rullstolsanvändare

 

Los Angeles baserade Artist, Kam Redlawsk, föddes i Sydkorea men antogs och växte upp i Michigan sedan fyra års ålder. En sällsynt muskelförtärelse sjukdom som kallas GNEM började ta över Kam kropp vid 20 års ålder, men i efterhand började symtomen mycket tidigare. Kam gick från att springa och sparka fotbollar till att använda sig av burkar, benhängslen och nu en heltidsrullstol sedan 2012.

Kam är en självlärd illustratör. Hon skildrar visuellt sina personliga erfarenheter med en degenerativ muskelförtärande sjukdom och hur det är att leva med ett försvagande tillstånd. Kam tror att en bild kan beskriva vad ord inte kan. Kam är även utbildad inom Automotive Industrial Design. Hon har varit engagerad i produktdesign, kreativt varumärkes- och konstresning, grafisk design, ideell, opinionsbildning och nu illustration.

Hon har designat en rad produkter som sträcker sig från mobiltelefoner, leksaker, elektronik, och även bidragit till världens billigaste protes knäled för tredje världens länder. Genom sitt arbete hoppas Kam att de med funktionshinder kommer att se att de fortfarande kan leva livet och leva det stort.

Kam Redlawsk

 

Sök där du vill gå nedan och använd vår kod Travel30 för att få 30 GBP av din första bokning med Handiscover!

 

Add Comment

Click here to post a comment