Resmål

Njut av vår favorit europeiska tillgänglig stad: Barcelona

Handiscover

Njut av vår favorit europeiska tillgänglig stad

Incredible Barcelona är så roligt och tillgängligt!
Hyr Boende här med Handiscover, anpassat efter dina mobilitetsbehov

Vad man ska göra i Barcelona?

Detta är säkert en stad med något för alla i familjen att njuta av.
Bara vandra ner den berömda La Rambla med sin livliga atmosfär och betydande historia. Den Boqueria marknadsplats som rinner av La Rambla är definitivt värt ett besök också.
Upptäck mer om den spanska konstnären Picasso, i det utmärkta museet, som ligger inom de gotiska kvarteren. Museet är rullstolsanpassat och kommer att rymma hela familjen.

Om historien är mer din grej då de nyupptäckta romerska kvarlevorna är ett måste se och kan hittas på El Born Cultural Centre. Och låt oss inte glömma blandningen av katalanska och spanska köket med i hela Barcelonas många kaféer och restauranger. Foodie i din grupp kommer inte att bli besviken.
Stranden är ett måste eftersom detta är den mest moderna delen av Barcelona. Det är en mycket tillgänglig del av Barcelona och det är så roligt att gå till stranden i en sådan storstad.
Med breda trottoarer överallt kan du verkligen njuta av att upptäcka staden på egen hand. Kollektivtrafiken är också mycket tillgänglig i staden, med de flesta tunnelbanestationer med hissar och bussarna som ger ramper, för att möjliggöra enkel åtkomst med rullstol.

Att ta sig till Barcelona

De flesta flygbolag, inklusive de låga kostnaderna, flyger till Barcelonas flygplats, så att komma dit till en rimlig kostnad är verkligen lätt. Från flygplatsen kan du kontakta Transport Adaptado om du behöver boka en tillgänglig taxi.

Kontakta oss om du söker efter andra semesteruthyrningsdestinationer eller om du vill ställa några frågor! Vi försöker hårt för att erbjuda dig ett trevligt val av både hotell, lägenheter, rum och bed & breakfast.
Och vi verkligen älskar när du låter oss veta av bra platser du har bott på!

Tags

Add Comment

Click here to post a comment