Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Hösten London Resetips Resmål Säsong Storbritannien Yngre resenärer

Njut av tillgängligt London på hösten

Det är något vackert med att gå runt i staden med en kamera.

Höst i London

Tillgänglig London är fortfarande trångt med turister långt in i mitten av september, tack vare den milda 15-20 graders temperaturer. Den fotogena höst bladverk skadar inte heller. Om du är ute efter att verkligen sätta tänderna i kulturen den bästa tiden att besöka är mellan september och november. Dessa månadens årliga evenemang, särskilt Guy Fawkes Night, är firandet djupt rotade i inte bara London utan Englands historia.

I fråga om tillgängligt boende finns det ett rikligt urval i hela staden. Det är dock alltid en bra idé att boka i förväg och att göra vissa boende du har bokat erbjuder tillräcklig tillgänglighet som passar dina behov. På Handiscover vi

erbjuder ett enormt utbud av fullt tillgängliga boende tillsammans med några bra resetips för att se till att du har en bekväm och en oförglömlig semester.

Om du vill gå någon annanstans, bara skriva nedan där du vill gå och vi ska visa dig några fullt tillgängliga boende i det området.

 

 

Ta sig till London

De flesta flygbolag, inklusive de billiga, flyger till London. Från flygplatsen kan du kontakta flygplatstransport om du behöver boka en tillgänglig taxi.

 

 

Transport i London

Det är en bra idé att planera din resa på Transport för London webbplats. De erbjuder en färdplanerare online som gör att du kan filtrera sökningen enligt tillgänglighetskraven, samt informativa videor om särskilda transportsätt. Assistans och rådgivning finns också på 24-timmars hjälplinjen (0343 222 1234), eller använd Textphone på 0800 112 3456.

 

 

Attraktioner

Kille Fawkes Natt
Bonfire Night alias Guy Fawkes Night, traditionellt markerar årsdagen av slutet av tomten att spränga houses of Parliament 1605. Fyrverkerier äger rum över hela London.

  • Båtar:
   För flodtjänster är alla bryggor rullstolsanpassade med stegfri tillgång från bryggan till båten. Passagerarna bör dock samråda med enskilda operatörer om tillgänglighetsnivån ombord på sina båtar.
  • Restauranger:
   Många webbplatser granska restauranger i London. Du kan hitta ett brett urval av Tillgängliga landsbygden pubar och restauranger med tillgängliga faciliteter. Det är värt att ringa i förväg för att bekräfta uppställda.
  • Ta sig till London:
   De flesta flygbolag, inklusive de billiga, flyger till London. Från flygplatsen kan du kontakta flygplatstransport om du behöver boka en tillgänglig taxi.

Tillgänglighetsanpassade boenden

När det gäller att planera din resa är det oerhört viktigt att boka ditt boende i förväg för att se till att du har tillräckliga tillgänglighetsfunktioner som passar dina behov. På Överlämning vi erbjuder ett enormt utbud av fullt tillgängliga boenden tillsammans med några bra resetips för att se till att du har en bekväm och oförglömlig semester. Ta en titt på dessa vackra fullt tillgängliga boende i London.

 

 

Bläddra bland våra bästa London guider

Andra användbara resetips

Tags

Add Comment

Click here to post a comment