Comunity Resmål Underhållning

Njut av 20% rabatt på vackra tillgängliga Thatch Cottages-Worcester, Storbritannien

Thatch Cottage erbjuder dig 20 % rabatt när du bokar en vistelse innan den 13 april på Handiscover.

Fram till 13 april erbjuder Thatch Cottages-Worcester, Storbritannien dig en stor rabatt när du bokar deras Valley View tillgänglig stuga

Valley View har utsikt över den vackra Garron-dalen och har restaurerats vackert för att ge full rullstolstillgänglighet. Den strålade loungen har gott om sittplatser med utsikt över dalen. Det finns en intilliggande privat uteplats är lättillgänglig för rullstolsburna. Det fullt utrustade köket har skickligt utformats för att införliva stig- och fallarbete med en fullt tillgänglig diskbänk och spishäll. Det rymliga sovrummet har utsikt över dalen och bortom in i Wales. Det finns två 3 ‘6” sängar, som kan zip kopplas om så önskas. Toalettbordet har också en stig och falla anläggning och garderoben är utrustad med lättillgängliga skenor och hyllor. Sovrummet leder in i en stor rullstolsanpassad våtrum, som innehåller en WC med, stiga och falla sjunka. Inträde är jämnt med parkeringsområdet. Det fullt utrustade köket innehåller en elektrisk ugn, kyl, frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Gott om nivå parkering finns vid sidan av ladorna.

Länk till Thatch stuga olika rum

Länk till Valley View stuga

Användning av en barnsäng erbjuds utan extra kostnad. Linne och handdukar tillhandahålls gratis. Ingen elavgift tillkommer. En välkommen korg kommer att vänta på att hälsa dig; detta kommer att innehålla några grunder för att komma igång.

Det finns också en 2 natt minimum vistelse. National Accessibility Grading V1, H2 och M3 Engelska Turistnämnd Standard 5 Star The Old Coach House Detta ursprungligen var en coach hus och ligger i anslutning till stallet. Den är helt isolerad med golvvärme under golv. Busshuset är rullstolsanpassat och har tvättmaskin, torktumlare, stig- och fallhandfat, strykjärn och strykbräda. Här hittar du extra Turistinformation, böcker och CD-cd. Den är tillräckligt stor för att ge rullstolsförvaring med en omladdningsplats. Andra föremål som cyklar kan förvaras säkert här.

Information om bokningar

Rabatten gäller för en vistelse som gjorts före den 13 april i deras Valley View-rum eller kombineras med Valley View, och är beroende av tillgänglighet.

Add Comment

Click here to post a comment