Accessibility Classification Allmänt Ambassadörer Comunity Demografiska Handiscover Team Människor Mobilitetsklass 3 Personliga Yngre resenärer

HD bakom kulisserna: Cory Lee

Handiscover

Cory Lee, varumärkesambassadör och innehållschef

Cory välkomnades (än en gång) till Handiscover-teamet i september 2020, denna gång i en mer permanent roll som Content Manager och Ambassadör.

Cory är en symbol för det verkligt globala teamet av Handiscover, som arbetar på distans från sin “mycket lilla stad i Georgien, USA.” Cory är en erfaren och vördad reseskribent och bloggare, efter att ha startat sin egen blogg 2013, och fått mer än 60 000 följare.

Cory har imponerande rest till alla 7 kontinenter, och har blivit den ledande resor bloggare med fokus på tillgänglighet innan nu gå Handiscover.

Cory on the beach in Muskegon, Michigan
Cory på stranden i Muskegon, Michigan

Ta reda på lite mer om Cory nedan.

För det första, var kommer du ifrån/ var växte du upp?

Jag är från en mycket liten stad i delstaten Georgia i USA. Det kallas LaFayette och det har mindre än 10.000 invånare. Om jag går till någon butik i LaFayette, ser jag minst 5-10 personer som jag känner oftast på grund av att det är ett litet samhälle.

 

Vad studerade du på Universitet / Högskola?

Jag tog examen från University of West Georgia med min Bachelor of Business Administration examen i marknadsföring i 2014.

 

Vad lockade dig från början till att arbeta på Handiscover?

Jag absolut älskar att Handiscover gör resor lättare för personer med funktionshinder. Som rullstolsanvändare själv har jag ofta svårt att hitta tillgängligt boende och jag ska spendera timmar på att leta efter en tillgänglig fastighet ibland. Det faktum att Handiscover gör att hela processen så mycket enklare och mindre tidskrävande är otroligt!

Taking in the sights in San Francisco
Ta sevärdheterna i San Francisco

 

Vad hoppas du lära av rollen i Handiscover?

Jag är verkligen glada över att lära sig om vad allt som krävs för att driva och växa ett företag som Handiscover. Under de senaste 6,5 åren med min egen blogg, jag har varit ett team av en och jag har varit tvungen att slags räkna ut allt som jag går. Men med Handiscover, jag tycker det är fantastiskt att ha ett team av hängivna människor som kör det och jag ser fram emot att observera och lära av processen. Det här kommer att bli en rolig resa!

 

Vilken nyckelskicklighet eller vilket attribut tar du med dig till Handiscover-teamet?

Jag känner mig som sociala medier, särskilt Facebook och Instagram, är min specialitet. Handiscover har säkert en del bra innehåll på sociala medier, men jag ser fram emot att göra det ännu bättre och bygga en större publik.

 

Vad (eller vem) inspirerar dig?

Jag inspireras av ett antal personer. Några som kommer att tänka på omedelbart är Judy Heumann, Samantha Brown, och Sebastien Archambeaud. Judy kämpade för att få americans with disabilities act godkänd och hon lyckades till efter mycket arbete. Hennes berättelse är helt anmärkningsvärt och jag är evigt tacksam mot henne. Samantha Brown är en reseprogram värd. Jag började titta på hennes show “Passport to Europe” när jag var runt 14 och det inspirerade mig att se världen. Hon är en underbar människa och om det inte vore för henne, jag förmodligen aldrig skulle ha fått i resebranschen.

Och slutligen är Sebastien, naturligtvis, grundaren av Handiscover (och min chef nu!). Hans son har muskeldystrofi, så Sebastien såg problemen med att hitta tillgängliga boenden och började komma på en lösning. Från det föddes Handiscover. Jag älskar hur Sebastien såg ett problem och omedelbart försökt att fixa det för oss alla med funktionshinder.

Rolling through a rainforest
Rullande genom en regnskog

Beskriv den största utmaningen du har mött, antingen yrkesmässigt eller personligen.

Utan tvekan, den största utmaningen som jag har ställts inför professionellt är Covid-19. Som resebloggare har det senaste halvåret varit tufft. Hela resebranschen har lidit oerhört, men jag tror att resor kommer att studsa tillbaka större och bättre än någonsin. Det kan ta ett tag, men det kommer att hända så småningom. Tills dess är jag bara fokuserad, beslutsam och försöker vara säker.

 

Beskriv den bästa semester eller destination du har varit på / till, eller vill gå på / till.

Den bästa semester (eller semester, som vi amerikaner kallar det) att jag har varit på var det senaste februari. Precis innan världen gick in i en global härdsmälta på grund av pandemin, hade jag chansen att åka på en månad lång kryssning över Sydamerika och Antarktis. Vi besökte olika städer i Argentina, Uruguay och Chile, men den uppenbara höjdpunkten var den tid som vi tillbringade i Antarktis. Att se dussintals valar, hundratals pingviner, sälar och gigantiska isberg varje dag gjorde det verkligen till en resa för livet.

 

Om du kunde lära dig en ny yrkesskicklighet, vad skulle det vara?

Jag skulle älska att lära sig att koda. Jag är inte särskilt tekniskt kunniga, så jag är inte säker på om jag någonsin kunde lista ut det, men det verkar vara en stor färdighet att ha.

 

Om du kunde lära dig en ny personlig färdighet (Hobby?), vad skulle det vara?

Jag skulle verkligen vilja bli flytande i spanska. Jag började ta spanska klasser för några månader sedan och det har varit roligt, men jag har fortfarande en lång väg att gå. Förhoppningsvis en dag kommer jag att kunna hålla ett fullständigt samtal på spanska!

 

Om du var tvungen att äta en måltid varje dag för resten av ditt liv, vad skulle det vara?

Detta är en lätt att svara för mig. Jag skulle definitivt behöva säga tacos med guacamole, salsa och ris på sidan. Jag är ett stort av mexikansk mat och kan lätt äta det varje dag för resten av mitt liv.

 

 

Kolla in fler av våra anställdas berättelser:

 

Add Comment

Click here to post a comment