Accessibility Classification Äldre Resenärer Allmänt Bra att veta Comunity Covid-19 Demografiska Familj med barn Mobilitetsklass 3 Reseplanering Resetips Yngre resenärer

Handiscover Uppdaterar om Coronavirus

Keep Good Personal Hygiene During Covid-19

Vi vill dela med oss av lite information om Coronaviruset, eftersom många av er har frågat oss om de potentiella konsekvenserna det har på dina resplaner.

När det gäller resor

Vi vet att det finns en hel del osäkerhet i världen just nu och din hälsa, säkerhet och lycka är vår högsta prioritet. Vi vill att du ska veta att vi är här och om det är något du behöver tveka inte att kontakta oss.

Tillsammans kommer vi att ta oss igenom detta. Men för närvarande, håll dig stark och fortsätt att stötta varandra medan vi inspirerar dig att drömma dig bort till alla de fantastiska reseupplevelserna i framtiden!

FAQs

Hur avbokar jag min bokning?

Kontrollera först avbokningspolicyn gällde din bokning på ditt bokningskvitto. Den avgör hur mycket pengar som kommer att återbetalas. Kontakta sedan vår kundtjänst via telefon eller e-post booking@handiscover.com.

Observera att det inte är värt att avboka en bokning “för tidigt”. Dessutom är det viktigt att inte låta en avboknings deadline passera.

Kontrollera alltid din reseförsäkring för att se om och hur mycket den täcker.

Hitta mer info gällande värdarnas uppdaterade avbokningsvillkor på grund av covid-19 här.

Vågar jag göra en bokning?

De flesta av våra värdar erbjuder olika avbokningsvillkor till olika priser. Detta innebär att du givetvis kan göra en bokning för en kommande semester eller resa, så länge du ser till att den prisklass du väljer har en lämplig avbokningspolicy. Faktum är att vi för tillfället ser flera bra erbjudanden från hotell som är, av uppenbara skäl, lite desperat just nu, efter många avbokningar.

För fler svar på vanliga frågor besök denna sida.

Ytterligare coronavirus info …

Hur illa är Coronavirus?

COVID-19 en smittsam sjukdom som orsakas av det senaste upptäckta coronaviruset. Detta nya virus är en pandemi som drabbar länder på global nivå och med den hastighet det sprider sig är nu är oroande.

Precis som med vid influensa, har detta virus en större påföljd på personer med underliggande hälsoproblem och äldre. Därför måste vi som en gemenskap och dem av oss som har hälsoproblem vara extra försiktiga. 

För dagliga lägesrapporter gällande COVID-19 besök WHO:s webbplats.

Hur sprids coronavirus?

Det överförs när en smittad person, hostar eller andas ut och små droppar landar på föremål och ytor runt dem. Andra människor smittas sedan av viruset genom att röra vid dessa objekt och ytor, och sedan röra vid sina ögon, näsa eller mun.

Hur kan jag undvika viruset?

Det viktigaste du kan göra är att minska din egen risken för smitta— vilket innebär god personlig hygien.

Detta innebär regelbunden handtvätt, hålla avstånd till andra människor, undvik att röra vid ditt ansikte och undvik att besöka platser där många samlas, forskning visar att detta avsevärt bidrar till att förebygga sjukdom och spridning av infektion.

För mer COVID-19 råd besök WHO: s webbplats.

Add Comment

Click here to post a comment