Äldre Resenärer BigBen BuckinghamPalace Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten London LondonÖga Reseguider Resetips Resmål Säsong Sommaren Storbritannien Yngre resenärer

En tillgänglighetsguide till London, England: Vad du kan se och Hur du tar dig runt

Wheelchair Accessible London
Erbjuder många tillgängliga attraktioner och saker att göra, hittar du du kan göra dina drömmar i rullstolsanpassade London.

Rullstolsanpassade London

Funderar du på att resa till en destination med gammaldags charm? Livliga shoppingdistrikt, prestigefyllda kungliga bostäder, fåglar-vy utsikt över staden, och eleganta te rum väntar dig i rullstolsanpassade London. Erbjuder många tillgängliga attraktioner och saker att göra, hittar du du kan göra dina drömmar i hemmet av Big Ben. Våra tips och guider om vad du kan se och hur du tar dig runt kommer att se till att du kommer att njuta av en stressfri handikappvänlig semester.

Så, boka ditt boende med över 200 nytillkomna listor med garanterad tillgänglighet genom Handiscover idag:

 

 

Shopping

Knightsbridge är känt som ett elegant och kungligt område, som passar för kungligheter, och har fantastisk shopping och magnifika möjligheter att titta på människor.

Hem till det världsberömda Varuhuset Harrods, du kommer förmodligen att vilja besöka denna showstopper plats. Det finns nivå tillgång ingångar från 3 olika gator – Brompton Road, Basil Street, och Hans Crescent.

Väl inne kan du läsa lyxiga heminredning, fina livsmedel och vackra kläder på alla 7 våningar som är tillgängliga genom rullstolsvänliga hissar.

Etablerat i 1707, Fortnum och Mason är en sofistikerad butik fylld med exklusiva picknickkorgar, ett brett utbud av teer och härliga läckerheter som sylt, marmelader, choklad och champagne.

Inte bara Fortnum och Mason visa upp vackra korgen skapelser och välsmakande behandlar, de ger också en steg-fri entré från Piccadilly Street, rullstolsanpassade hissar, och den första och fjärde våningen ger badrum för dem med särskilda behov rörlighet.

För en enda shoppingrunda, besök Portobello Road Market. Shoppingentusiaster från hela världen konvergerar för att se och känna av över 1000 leverantörers utskänkarser.

Inte bara denna plats överflöd med antikviteter men det har också bås och skyltfönster mixtra nya objekt, producerar och mat.

Dessutom finns det restauranger, offentliga hus (brittisk term för pubar), och konstutställningar för att ta. Gatan är platt och handikappad parkering finns. Det finns också tillgängliga toaletter i de större butikerna mitt i detta livliga marknadsområde.

Fördjupa dig i liv och rörelse och boka ditt tillgängliga boende genom Handiscover inom det stora shoppingdistriktet i London.

 

Harrods of London
Harrods av London

 

Kungliga fastigheter

Vad skulle ett besök i London vara utan att besöka Buckingham Palace? Fantastiska stater rum, historiska Vaktbyte demonstrationer och historiskt kungliga hästdragna vagnar väntar på din ankomst.

Som en prins längtar efter sin prinsessa, utstrålar palatset kärleken till allt bra, från Van Dyck målningar till utsökta skulpturer, till fina Sèvres porslin.

Förboka ditt besök genom att kontakta Specialist Säljteamen via telefon +44 (0)303 123 7324 eller e-post specialistsales@royalcollection.org.uk för att säkra stegfri tillgång via en separat ingång vid palatsets entré.

Du får också boka manuella rullstolar och rullande rullor, utan kostnad och i mån av tillgång när du förbokar ditt besök.

Royal Mews på Buckingham Palace är hem för de ståtliga vagnar och bilar som används för att transportera drottningen och medlemmar av den kungliga familjen.

Den mest kända vagnen är Gold State Coach, som används vid varje kröning sedan 1821. Nivå tillgång är i varje område av The Royal Mews, men det finns några kullersten och ojämna platser, så var snäll och var extra försiktig.

Lägre biljettpriser är tillgängliga för besökare med särskilda behov och det finns gratis entréer för medföljande följeslagare.

Känn som en kunglig och boka ditt tillgängliga boende bara ett stenkast från Buckingham Palace!

Buckingham Palace, London, UK
Buckingham Palace, London, Storbritannien.

 

 

Sväva över stadslinjen

London Eye, sponsrad av Coca-Cola, ger en spektakulär utsikt över staden. Många resenärer med särskilda rörlighetsbehov har hänvisat till denna utflykt som en av höjdpunkterna i sin resa.

Det ser ut som en jätte pariserhjul men det är så mycket mer. Varje kapsel med glas med inkapslar ger 360 graders utsikt över de flesta av Londons berömda landmärken.

Gör dig redo att uppleva en resa som ingen annan. Från fantastisk utsikt till förtrollande extras som champagneprovning, matsal och privata visningsmöjligheter, kommer dina sinnen att vakna av glädje.

Ingången till kapslarna är stegfri och rullstolsanvändare har inga problem med att köra sin rullstol in i kapseln.

Även om London Eye är fullt tillgängligt finns det säkerhetsbestämmelser som begränsar antalet rullstolsanvändare per kapsel. Således vill du boka dina biljetter i förväg genom att klicka här.

Vill du vara mitt i några fantastiska upplevelser som The London Eye? Bläddra i Handiscover’s Central London tillgängliga listor nu!

 

London Eye
London Öga

 

Te Tid

En måste-göra-aktivitet medan du är i London och smuttar på te på eftermiddagen. Naturligtvis finns det många lärdomar till “korrekt” te etikett, som britterna gillar att mynta den.

I verkligheten är te tid i London en ganska avkopplande strävan. Ändå, här är några roliga etikett tips. Tillsätt mjölk efter att te hälls och rör om från sida till sida.

Finger smörgåsar bör alltid hållas i fingrarna och inte med en gaffel, alltså deras namn. Och sist uttala scones som “SKONS” och du kommer att låta precis som en infödd Englander.

Afternoon tea på Butler’s Restaurant, som ligger i Chesterfield Mayfair Hotel, serveras från 13:00 till 17:30 dagligen.

Dina smaklökar kommer att älska de fina tevalen inklusive svart, oolong, blommig, grön och infunderad växtbaserade erbjudanden.

Mer kittlande skatter finns tillgängliga från den egen kocken pâtissier. Tjänar framstående lovord på 2016 & 2017 Afternoon Tea Awards, du kommer förmodligen att vilja spendera eftermiddagen med att smutta på te och smaka handgjorda bakverk i denna överdådiga miljö. Hotellet och restaurangen erbjuder rullstolsanpassade badrum, hissar, och ramper.

Känd som födelseplatsen för eftermiddagsteceremonin för över 140 år sedan, är Langham Hotel Afternoon Tea en vacker miljö att delta i denna gamla världsritual.

Beläget på Regents Street, färska blommor, läder stolar och varma trägolv lägga till extra inslag av elegans till ditt besök.

Oavsett om provtagning scones med Devonshire clotted grädde eller smuttar te från Wedgewood bärs tillsammans med färskt finger smörgåsar, kommer du vara säker på att komma ihåg denna klassiska kulinariska upplevelse.

Ett äventyr i staden Big Ben kommer att bygga minnen som kommer att pågå en livstid. För att uppleva både en tillgänglig och tidlös semester som ingen annan, kan du också hitta mer intressant information om DisabledGo. Det är en stor webbplats som ger oberoende och valfrihet för funktionshindrade vassle de reser till Storbritannien.

Om du letar efter en avkopplande och romantisk semester i London och charmen i English Tea Time, erbjuder ett bed and breakfast-inn fantastiskt värde för pengarna. Hitta bra tillgängliga B & Bs bäst lämpade för dig!

 

En tillgänglighetsguide till London, England: Vad du kan se och Hur du tar dig runt image 7

 

 

Ta sig runt i London

Du undrar säkert om de bästa transportmetoderna för att ta dig runt i London. De mest tillgängliga alternativen i särklass är bussarna och taxitjänsterna med svarttaxi.

Bussarna är gratis för rullstolsburna och alla bussar har ramper. Du kommer in och ut ur bussen genom mittdörrarna, som har en utdragbar ramp.

När du är på bussen, det finns utsedda platser för rullstolar. När du är redo för ditt stopp, tryck på rullstolsknappen och din förare vet att du är redo att gå av.

Det näst bästa alternativet för att resa genom de olika distrikten i London Black Taxis. Dessa bilar är särskilt utformade för dem med särskilda behov av rörlighet.

Varje bil har en elektrisk ramp och dörröppningarna är extra höga. Detta möjliggör enkel “på och av” tillgång för rullstolsanvändare eller de med särskilda behov rörlighet.

Många turister har grundligt haft att ta en guidad tillgänglig tur medan semester i London.

 

En tillgänglighetsguide till London, England: Vad du kan se och Hur du tar dig runt image 10

 

Bästa tillgängliga boenden i London

För att njuta av London som en lokal, förtjänar du också ett pålitligt och bekvämt boende. Handiscover har redan förberett bra semester lägenheter i London. Vad du behöver göra är att bara välja ett trevligt hotell baserat på din rörlighet.

Här är några fler bra exempel från hemsidan. Tveka inte att planera din sommarsemester med Handiscover.

 

 

För mer information om boendena och rabattkupongen, kontakta via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon +44 1550 400022 (STORBRITANNIEN)

Genom att planera framåt och använda dessa tips kommer du att uppleva några av världens bästa shoppingställen, skåda parlamentets regalitet, flyga som en fågel ovanför stadens gatuljus och delta i gamla eftermiddagsteritualer.

 

Skriv bara dit du vill åka så visar vi dig några bra tillgängliga boenden i det området!

 

 

Bläddra bland våra bästa London guider

Andra användbara resetips

Andra underbara resmål och stränder runt om i världen!

För närvarande erbjuder vi £ 25 rabatt kupong för din första bokning!

Om författaren:

Cory Lee är en rullstolsanvändare, resemissbrukare och tillgänglig reseskribent. På sin blogg, Curb Free med Cory Lee, hoppas han att inspirera andra att rulla ut ur sina komfortzoner och se all skönhet vår värld har att erbjuda.