Äldre Resenärer Demografiska Devon Familj med barn Resetips Resmål Säsong Storbritannien Underhållning Våren Vintern Yngre resenärer

De bästa tillgängliga platserna att besöka i Storbritannien i februari

Handiscover
Gillar du tanken på att utforska Storbritannien i februari? Om inte, gör dig redo! Följande lista bara kan ändra dig.

Rullstolsanpassad Storbritannien

De mest populära tiderna att resa tenderar att vara sommar och under våren eller hösten. Folk brukar vilja resa under varmare månader och bo nära hemmet under de kalla månaderna av vintern. Om du aldrig planerar att utforska under de kallare månaderna på året, men, du miste!

UK in February

Det finns några platser i Storbritannien som är särskilt bra att besöka i februari. Inte bara kommer att besöka under februari hålla dig från att köra in i stora skaror av turister, men du får också se vinterskönheten i dessa städer.

De städer du ska läsa om är underbara att besöka i februari, och de är också rullstolsanpassade! Följande är en lista över de fyra bästa platserna att besöka i Storbritannien i februari. Du hittar också detaljer om vad som gör var och en till en bekväm plats för rullstolsanvändare att besöka.

De fyra bästa ställena att besöka i Storbritannien i februari

Gillar du tanken på att utforska Storbritannien i februari? Om inte, gör dig redo! Följande lista bara kan ändra dig.

1. Cupar, Fife

Fans av historia och pittoreska städer kommer att hitta allt de letar efter i Cupar, Fife. Denna lilla stad ligger i Skottland, där det brukade vara en livlig kunglig burgh. Cupar är en härlig plats att gå för en långsammare takt i livet. Du har gott om möjligheter där att vandra längs floden Eden och gå rådjur tittar i Scottish Deer Centre.

Om du hoppas på en lugn tid borta, definitivt överväga att bo på The Rings. Det är en uppsättning stugor i en jordbruksmark miljö där du får en blandning av fantastisk utsikt, bekvämt boende och lantliga platser att gå, rulla och njuta av naturen. Låter det som något du skulle njuta av? Det blir ännu bättre! De har stugor som är helt tillgängliga. Ägarna där har tänkt på allt, ner till att ha gruset på uppfarten sitta i en bricka för att hålla den från att flytta eller sjunka när rullstolar kör över den.

curpa room 2

Cupar är perfekt för dig som vill komma bort för att njuta av vinterns lugna lugn och ro. Om du letar efter en ganska plats att tillbringa Alla hjärtans dag med din älskling, Cupar, Fife kan vara den perfekta passformen!

2. Bradford på Avon, Wiltshire

En annan liten stad, den här finns i England. Det är fullt av georgiska hus, oberoende butiker, kaféer och tidigare textilfabriker. Strax bortom Tithe Barn, hittar du en väg som följer en av de vackraste sträckorna av kanalen i landet.

Accessible Bradfor on Avon

På tal om Tithe Barn, det är ett bra ställe att besöka! Det är ett av de största exemplen på medeltida lada arkitektur i Storbritannien. En annan plats du kommer att vara säker på att vilja stanna till är Peto Garden. Det är helt vacker och har en ingång som är rullstolsanpassad (se till att be om den ingången när du besöker). Trädgården fick sin inspiration hämtad från traditionella italienska trädgårdar. Du vill definitivt inte missa din chans att besöka!

Bradford på Avon är en bra plats för historia älskare att besöka. Du skulle också få några härliga vinter bilder av kanalen!

Det är också ett underbart val att ha ett besök i Bath från Bradford på Avon, som bara tar dig 28 minuter att köra.

3. Totnes, Devon

Har du hört talas om Totnes, Devon? Om inte, borde du ha! Denna stad vid floden har mer listade normandiska, medeltida och Tudor-byggnader än någon stad av liknande storlek. Inte bara är staden full av historiska byggnader, men det är också en av de bästa platserna att besöka om du hoppas att ha lite tid utomhus på en plats som är rullstolsanpassad.

totnes riverside

Devon har välsignats med några fantastiska platser att utforska. Det är perfekt för dem i rullstol, familjer med barnvagnar, eller människor som helt enkelt njuta av att gå på en plattare, lättare yta att korsa. En mycket populär väg att rulla på går från Totnes järnvägsstation till Shinner’s Bridge vid Dartington. Det ger dig en mängd olika platser att visa vilda djur och en blandning av olika butiker tillsammans med kaféer och toaletter. Denna speciella väg är 2 miles i längd, så gå inte ut för att utforska utan att klä varmt!

För att njuta av din vinterresa i Devon är det en bra idé att boka ett bekvämt och pålitligt boende framåt. Titta på en av våra vackra lägenheter i Torquay. Det tar dig bara 28 minuter med att köra från Totnes. Det är en underbar lägenhet med full tillgänglighet, såsom sängen med ben och utrymme för hiss, anpassade badrum med roll-in duschar och toaletter med en eller två grab rails. Vidare är dess ljusbrytare och pluggar alla utformade på optimal höjd för rullstolsburna. Du kan också njuta av en underbar trädgård här. Klicka på bilderna för att se mer detaljinformation i och utanför boendet!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOm du inte hittar rätt boende i Devon på hemsidan, oroa dig inte! Kontakta vårt supportteam direkt. Här är e-post: booking@handiscover.com. Du kan också ringa oss på :+44 1550 400022 (UK). För närvarande har vi tillgång till över 150.000 pålitliga hotell runt om i världen!!

4. Melrose, Skotska gränsen

Sist men inte minst är Melrose en underbar plats att besöka i februari. Melrose har många attraktioner som välkomnar rullstolsburna och gör staden till en rolig plats att uppleva några vinterdagar.

Tycker du om att turnera slott? Floors Castle är Skottlands största bebodda slott, och det är öppet för dig att besöka. Det finns en särskild handikappanpassad parkering, och rullstolar är välkomna och finns också att hyra. Folk brukar gå in i slottet med steg med en järnväg, men om du frågar kan du gå in i slottet med hiss. Dessutom, om du är ett av Sir Walter Scott se till att stanna till Abbotsford House and Gardens. Denna plats har god tillgång hela och erbjuder en intressant presentation av Scotts liv och prestationer. Hirsel Estate och Homestead Museum är en annan tillgänglig plats att besöka som erbjuder vackra skogsmarker, utsikt över floden, promenader vid sjön och historiska platser.

Floors Castle is Scotland’s largest inhabited castle, and it’s open for you to visit.Melrose är perfekt för dig som söker någonstans med gott om tillgängliga platser museum typ. Att besöka Melrose i februari är ett perfekt sätt att se staden i en vacker vintermiljö samtidigt som du kan hålla dig varm i alla möjliga museer och andra byggnader.

För att uppleva Melrose som en lokal på vintern, måste du absolut boka ett underbart rum. Här är en bra rekommendation som du kan överväga!! Klicka på bilderna för att se mer detaljinformation i och utanför boendet!

Daffodil_time_at_Cringletie

Detta lyxiga rullstolsvänliga hotell ligger i Peebles, som bara 43 minuters bilresa från Melrose. Genom att ta en härlig enhet, kan du njuta av denna fascinerande plats som anmärkte som en av Top Ten Accessible Hotell i Storbritannien av Guardian och vann 2011 Catey Award for Accessibility.

 

 

Vad tycker du om att besöka Storbritannien i februari? Visst, det kanske inte är din hink lista idé om den perfekta semestern, men kanske det borde vara. Ibland reser i tider som är lite mer ovanliga kan ge dig några av de bästa minnena. Inte bara skulle resa under februari ge dig några fantastiska vintervyer, men det skulle också ge dig chansen att utforska Storbritannien utan att behöva oroa sig för upptagen sommar massor av turister rusar från en attraktion till nästa. Att gå i februari innebär också att du undviker julfolkmassorna.

Winter Forest

Den långsammare takten på vintern skulle ge dig extra tid att titta runt och njuta av att bara vara i Storbritannien. Naturligtvis med Alla hjärtans dag är i februari kan det också vara den perfekta tiden att planera en romantisk semester! Glider bort för en privat semester mitt i vintern kommer att ge er två bestående minnen.

Oavsett om du hoppas att glida iväg med din älskling, resa med en grupp vänner, eller åka iväg för lite ensam tid att njuta av att vara själv bort från liv och rörelse i vardagen, gå till Storbritannien är något du inte kommer att ångra. Februari är en vacker tid på året, låt inte kylan hålla dig från att gå miste om allt världen har att erbjuda under denna speciella säsong!

 

Om författaren:

Cory Lee är en rullstolsanvändare, resemissbrukare och tillgänglig reseskribent. På sin blogg, Curb Free med Cory Lee, hoppas han att inspirera andra att rulla ut ur sina komfortzoner och se all skönhet vår värld har att erbjuda.

Add Comment

Click here to post a comment