Resmål

Bra resa till Tillgänglig Norra Spanien

Handiscover
accessible-bilbao-guggenheim-museum

Bekräftat, Spanien är verkligen en fantastisk destination för oss med begränsad rörlighet. Spanien har uppenbarligen gjort mycket för att förbättra tillgängligheten i det offentliga rummet.

Vi tog en snabb resa genom hela Europa för att upptäcka Norra Spanien och hade en fantastisk tid, njuta av stranden livet och den stora maten.

Bilbao

Missa inte Guggenheim museum som erbjuder fantastisk modern konst och en mycket tillgänglig miljö med VIP-behandling för rullstolsanvändare, hissar, dedikerade toaletter etc. Njut av dag- och nattlivet längs floden, med massor av tapasbarer och restauranger omgivna av modern konst.

Zarautz

Denna sommar stad också vet för stor surf är mycket trevligt för att njuta av stranden livet. Stranden är så fin med bra glass, trevliga barer och restauranger och flera lätt tillgång till stranden. Spanjorer är också alltid så bra att dra eller skjuta en rullstol i sanden, gör livet så mycket lättare.

San Sebastian

Ska vi kalla det Tapas himlen? Kvaliteten på maten är bara fantastiskt, med både tapas och baskiska köket för budgetar. Här hittar du små genuina restauranger i gamla stan eller superfint brasserie eller restauranger i världsklass med Michelinstjärnor. Den tuffaste delen är att få användning för att ha tapas på 7-8 pm när du svälter efter en hel dag av aktiviteter, väntar på ordentlig spansk middag kl 9-10 pm!

Tags

Add Comment

Click here to post a comment