Afrika Äldre Resenärer Allmänt Comunity Demografiska Familj med barn Geografi Indien Kuba Malaysia Nepal Paketresor Reseplanering Resmål Säsong Sommaren Srilanka Thailand Våren Yngre resenärer

Bästa tillgängliga resepaket nu på Handiscover

Traveller With Disabilities On Holidays

Vi har utökat våra tjänster till vår tillgängliga community!

Handiscover är stolta att kunna meddela att vi nu samarbetar med Travel-For-All, en global ledare inom Tillgängliga Resor! Med de tillgängliga semesterpaket som erbjuds av Travel-For-All i kombination med Handiscovers handikappvänliga boenden, kommer du att vara säker på att dina tillgängliga krav när du reser till avlägsna platser som Kuba, Afrika, Thailand, Sri Lanka, Indien, Nepal och Malaysia kommer att rymmas på det mest rullstolsvänliga sättet.

Denna video är gjord med hjälp av InVideo.io

Tarita, grundare av Travel-For-All, är en tillgänglig resa och turism författare, talare och global expert. Som Tarita fick diagnosen multipel skleros, hon vet funktionshinder förstahandsinformation. Tarita vet av sina egna erfarenheter att det är tufft att resa är tillgänglig och att det inte alltid finns lämpliga tjänster tillgängliga för personer med funktionshinder. Dela samma vision som Handiscover, Travel-For-All syftar till att göra det möjligt för oss alla, oavsett vår rörlighet eller förmåga, möjlighet att resa världen. Travel-For-All har kapacitet att tillhandahålla fullständiga tjänster för dig att njuta av en tillgänglig semester inklusive flyg och transport på marken.

“Resor bör vara inkluderande, inte exklusiva”.

 

Tarita and Friend On Holidays

Njut av handikappvänliga semester i Sri Lanka

Till exempel inkluderar ett paket för en 12-nätters resa till Sri Lanka biltransfer, en lokal engelsktalande guide under besök och överföringar, för resenärer i rullstol, en assistent under besök och resor, antagningsavgifter till webbplatser, hjälp av din rådgivare (före, under och efter resan). Inte bara det utan en fullständig 12-dagars resväg ingår i paketet. Från att besöka små städer och byar som ligger i bergen och upplever landets lokala konst och religiösa kultur till provningar på teplantager. När det gäller stressen att organisera alla extra detaljer för att säkerställa att dina tillgänglighetskrav uppfylls behöver du inte oroa dig eftersom Handiscover och Travel-For-All har fått det som täcks för dig.

Kolla in vår guide till handikappade-semester i Sri Lanka här och

ge oss dina specifika krav genom att göra en förfrågan

Nwo. Du kommer att ha en USD 50 rabatt * från Travel-For-All för din första bokning med Handiscover nu.

 

Upplev Kuba på ett tillgängligt sätt

Du kan planera din resa till Kuba nu genom att fylla i detta formulär

och förse oss med dina specifika krav. Också, kolla in vår guide till rullstolsanpassade Kuba Här. Missa inte din engångsrabatt genom att boka med Handiscover. Det är värt USD 50 *!

 

Utforska ett tillgängligt Afrika

Ge dina specifika krav genom att nå ut till vår Tillgängliga Konsult till Afrika nu, och få USD 50 * billigare genom att boka hos oss nu!

 

Utforska en tillgänglig Thailand

Vill du göra en förfrågan nu och har USD 50 * av din nästa Accessible Trip? Fyll i detaljerna med dina specifika krav och vår Tillgängliga Konsult kommer att komma tillbaka till dig. Du kan kolla in vår guide till rullstolstillgänglig Thailand

här

.

 

Med Handiscover och Travel-For-All nu i partnerskap, kommer du att garanteras en tillgänglig semester speciellt anpassad för dig. Handiscover och Travel-For-All har åtagit sig att ge full tillgänglighet till resenärer med funktionshinder när det gäller att våga bort den misshandlade vägen och uppleva några av världens vackraste dolda pärlor.

Travel-for-All är en global ledare inom Accessible Travel, en Flight Centre Independent Agency, de har över 20 års erfarenhet inom resebranschen och har samlat utmärkelser från stora kryssnings-, mark- och turnéföretag. De är också stolta över att hjälpa funktionshindrade att planera semester och resealternativ som uppfyller deras specifika krav.

Så om du funderar på att ta nästa steg och resa till en mer avlägsen plats glöm inte att boka med Handiscover och Travel-For-All idag, och du får en USD 50 off * för din första bokning för nya semester bokningar bara! Fyll i form

nu med dina specifika krav och vår Accessible Travel Consultant kommer att komma tillbaka till dig inom kort!

 

* Rabatt gäller endast för nya semesterbokningar och för kunder som slutför sin första bokning genom Handiscover i samarbete med Travel-For-All.

 

Bläddra mer av våra användbara resetips och guider

Add Comment

Click here to post a comment