Ambassadörer Comunity Geografi Människor Sverige Underhållning

Aron Andersson går med i Handiscover som varumärkesambassadör

Vi är glada att kunna välkomna Aron Andersson som vår nya varumärkesambassadör. Aron är en äventyrare och en av Sveriges populäraste talare

Välkommen till vår nya varumärkesambassadör – Aron Andersson

Vi är glada att få välkomna vår nya varumärkesambassadör, Aron Andersson. Aron är en äventyrare och en av Sveriges populäraste talare.

Om Aron Andersson

Diagnosen cancer som barn, var Aron nio år gammal när han genomgick operation och hamnade i rullstol. Under sin långa rehabiliteringsperiod läste Aron mycket om äventyraren Ola Skinnarmo och hans expedition till Antarktis. Fascinerad följde han expeditionen, och som en tioårig pojke som var begränsad till sin säng vågade han bara drömma om att göra samma resa.

Spola fram till 2016 och med stor beslutsamhet, Aron förverkligade sin dröm när han reste 300 kilometer över Antarktis till Sydpolen i en sit ski. Hans expedition, passande namnet “Pole of Hope” samlade in pengar till Barncancerfonden, där Aron är en stolt ambassadör.

Aron tog beslutet som barn att inte låta sin rullstol stoppa honom, utan snarare för att se vilka möjligheter det skulle kunna ge – och han har verkligen en lång lista med prestationer till sitt namn! Aron har rest runt i världen och drivit sig själv i extrema situationer, både fysiskt och mentalt. Hans meritlista inkluderar:

  • Att vara den första personen i rullstol att klättra Kebnekaise
  • Deltar i 4 Paralympics i 3 olika sporter
  • Att vinna 10 guld medaljer i junior-VM i friidrott
  • Skidåkning Vasaloppet 3 gånger
  • Klättring Mount Kilimanjaro
  • Slutföra en svensk klassiker på under 24 timmar
  • Slutföra en Ironman
  • Vinna Wings for Life World Run Kalmar

Aron är en sann inspiration och vi är så glada över att ha honom med oss som en del av vår spännande resa. Vi kommer att dela Arons tillgängliga upplevelser och resor via vår blogg. Under tiden, för att lära sig mer om Aron och hans äventyr http://aronanderson.se/en/about/

 

 

Add Comment

Click here to post a comment