Comunity Resmål

Anpassa mamma – Min tillgängliga semester med Tommy

Blogger, Anpassa Mamma delar en minnesvärd tillgänglig semester tas med sin son Tommy som har Limb Girdle muskeldystrofi

Blogger, Anpassa Mamma aktier tillgänglig semester upplevelse

Tillgänglig Fuerteventura

Vi hade nyligen nöjet   att tala med Hayley, som bloggar som   “Anpassa mamma”.   Hayley   berättade om en tillgänglig semester hon tog med sin son Tommy förra     året.   Tommy fick diagnosen Limb Girdle muskeldystrofi 2012 och därför är det prioriterat att hitta och   boka ett tillgängligt boende.

“Tommy och jag hade en underbar semester i Fuerteventura förra året.   Jag bokade semestern genom en resebyrå och förklarade om Tommys tillstånd.   Agenten rådde mig att jag skulle behöva kontakta hotellet direkt om Tommys funktionshinder för att kontrollera om   de kunde hjälpa till med ett lämpligt rum.

Hotellet var   Barceló Castillo Beach Resort.   Det kom som en rekommendation från   en vän som hade   stannat där förut.

Hotellets personal var underbara och hade tilldelat oss en lägenhet precis intill   bekvämligheterna (restaurang och pool).   I huvudsak för Tommy hade ett handikappanpassat badrum, vilket var så hjälpsamt.

Tommy är fortfarande går för tillfället men kämpar med långa avstånd så orten var bara perfekt.   Vi hade en fantastiskt tillgänglig semester   och som ett resultat skulle definitivt återvända dit igen.”

Adapting mum 1
Vilken vacker utsikt!
accessible holiday
Ser läcker Tommy!

Muskeldystrofi

Muskeldystrofi är ett komplext och sällsynt muskelförtviningstillstånd.   Hayley förklarar, det är ett degenererat tillstånd, vilket   innebär därför   att musklerna blir svagare och svagare med tiden.   “Jag fick höra tommy skulle förlora förmågan att springa, klättra trappor, ta sig upp från golvet och gå.  De förutspådde av hans mitten av tonåren han skulle vara i rullstol på heltid “.  För mer information om muskeldystrofi, besök http://www.musculardystrophyuk.org/

Anpassa mamma

Hayleys inlägg   är ärliga och insiktsfulla.   Hon bloggar regelbundet om livet med Tommy och hoppas att som ett resultat Anpassa mamma kommer att hjälpa andra familjer som har barn som diagnostiserats med ett funktionshinder.   Du kan följa Hayley & Tommys äventyr på http://www.adaptingmum.co.uk

Add Comment

Click here to post a comment