Demografiska Familj med barn Flykt till naturen Geografi Hösten Kanada Resetips Resmål Våren Vintern

5 anledningar till varför du kommer att älska att bo på Vita Bella Bed and Breakfast i Quebec

Handiscover
Om du är i behov av en avkopplande och fantastisk semester, inte leta längre än den ojämförliga Vita Bella Bed and Breakfast Quebec!

Som en ofta underskattad destination röstades Kanada överraskande fram till det främsta stället att besöka 2017 av Lonely Planet. Det kom på första plats för ganska många skäl och medan Niagara Falls eller den ständigt populära Toronto kan automatiskt komma att tänka på när man tänker på Kanada, bör du överväga en resa till Quebec. Quebec har otroliga städer som Montreal och Quebec City, men denna kanadensiska provinsen har så mycket mer att se. En av dess största funktioner är den stora utomhus. Att varva ner och helt koppla av, det finns inget bättre ställe än Laurentians i södra Quebec.

Den Laurentians är en vacker bergskedja, komplett med floder, sjöar, och en otrolig bed and breakfast kallas Vita Bella B & B. Här på Handiscover, vi är glada att funktionen denna fastighet och vill visa upp några av anledningarna till varför du kommer att njuta av en vistelse på Vita Bella Bed and Breakfast Quebec.

vita bella bed and breakfast quebec

Främsta läge

Som vi redan kort nämnde, vita Bella ligger i södra Quebec i Laurentian Mountains. Från däcket kan man se floden och bergen. Om du är en naturälskare, är detta den perfekta platsen att bo. Det finns inget bättre än att vakna upp och dricka lite kaffe eller varmt te när du sitter på däck och beundrar utsikten.

Om du vill ge dig ut i den charmiga staden Saint-Adolphe-d’Howard, är det bara 5-10 minuters bilresa bort. Staden är liten, men kul att rulla runt i för ett par timmar.

5 anledningar till varför du kommer att älska att bo på Vita Bella Bed and Breakfast i Quebec image 1

Bekväma (& tillgängliga) rum

Av de tre sovrummen på Vita Bella är alla rullstolsanpassade. Rummen är ganska rymliga och kommer med hög densitet skummasdrasser och handvävda filtar för att ge dig en god natts sömn. Alla sängar har också gjorts rätt höjd för rullstolsanvändare som behöver överföra sig själva.

vita bella bed and breakfast quebec

Perfekt tillgängliga Badrum

Alla rum har ett eget badrum och två av de tre faktiskt har roll-in duschar. Det finns grab barer och en pull-under diskbänk samt att ge alla besökare fullständig självständighet.

vita bella bed and breakfast quebec

5 anledningar till varför du kommer att älska att bo på Vita Bella Bed and Breakfast i Quebec image 2

Läcker mat

Eftersom Vita Bella är en bed & breakfast, bör du vara beredd på en aptitretande frukost. All mat är hemlagad med lokala produkter och fyrarätters frukostfest är en att minnas. Oavsett om det är rostat bröd, våfflor eller annat ljuvligt urval som du festar på, är du säker på att bli nöjd.

5 anledningar till varför du kommer att älska att bo på Vita Bella Bed and Breakfast i Quebec image 3

Vänliga människor

Medan tillgänglighet, plats och frukost är anmärkningsvärt, det som verkligen gör Vita Bella sticker ut är dess ägare, Tom och Line. De är extremt gästvänliga och bra att prata med. Det är också lätt att se att de har gått utöver att göra Vita Bella en plats för alla att njuta av.

Forest

Så vad väntar du på? Om du är i behov av en avkopplande och fantastisk semester, leta inte längre än Vita Bella Bed & Breakfast!

Läs mer om Vita Bella Bed and Breakfast Quebec här.

 

Om författaren:

Cory Lee är en rullstolsanvändare, resemissbrukare och tillgänglig reseskribent. På sin blogg, Curb Free med Cory Lee, hoppas han att inspirera andra att rulla ut ur sina komfortzoner och se all skönhet vår värld har att erbjuda.

 

Tags

Add Comment

Click here to post a comment