Äldre Resenärer Barcelona Demografiska Familj med barn Frankrike Geografi Lissabon London Paris Portugal Resetips Resmål Säsong Spanien Storbritannien Yngre resenärer

4 Bästa tillgängliga destinationer för familjesemester i december

4 Bästa tillgängliga destinationer för familjesemestern i december

Vill du upptäcka Europa med din familj och hitta boende passar inte för dina behov? Handiscover gör världen mer tillgänglig som den ledande leverantören av funktionshindrade semester till alla hörn av världen. Oavsett din familj söker och din nivå av rörlighet, ger Handiscover äventyret för livet. Här är 4 bästa tillgängliga destinationer vi förberett för din familj under vintern.

Frankrike Paris

Som en av de berömda och romantiska städerna i Europa, är Paris populärt med sina historiska byggnader, museer aplenty, och franska gästfrihet. Det är ett bra ställe som du bör upptäcka med dina barn som definitivt kommer att älska sina ikoniska byggnader, klassiska konstverk och läckra godis.

Louvre

Innan du går, välj dina hotell, lägenheter eller stugor i Handiscover. Vi erbjuder dig en fantastisk fransk tillflyktsort. Börja resan med att berätta vilken åtkomstnivå du behöver, så ger vi dig de mest bekväma och tillgängliga boendena. Här är några bra exempel. Klicka på bilderna för att se detaljinformation om hjälpmedel inom och utanför fastigheterna!!

För närvarande erbjuder vi £ 25 rabatt kupong för den första bokningen!!

Tveka inte att kontakta oss via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022

(Storbritannien)

Kom och titta på ett brett utbud av museer och monument i Paris, en av de bästa destinationerna för den kulturella upplevelsen. Ta också vår handikappanpassade destinationsguide till Paris, du kan få mer detaljerad information om tillgängliga Paris.

London Storbritannien

Det är ett underbart val att upptäcka livliga shoppingdistrikt, prestigefyllda kungliga bostäder, eleganta terum i London med din familj vid jultid! Här kan du njuta av det världsberömda varuhuset Harrods, utsökta Fortnum och Mason-butiken och en-stop Portobello Road Market. Unna dig en drömsemester med läckra matvaror, vackra kläder och olika juldekorationer. För mer information om shopping i London, kolla vår tillgängliga London blogg!

London Christmas decoration

 

Besök London och bo med din familj med Handiscover! Vi samlar de bästa funktionshindrade vänliga egenskaper och låta familjer att ha oförglömliga upplevelser. Nedan finns två tillgängliga boenden vi förbereder oss för dig. Vårt supportteam har tillgång till över 100 000 hotell och bara maila dem på booking@handiscover.com för personlig service för att hitta ditt perfekta boende.

Barcelona Spanien

Ta dina barn till Barcelona för äventyrliga semester. Beläget i nordvästra Medelhavet, Det är ett perfekt resmål för familjer. Här kan du känna en perfekt blandning av historisk och samtida spansk kultur. Vi har valt ut de mest spännande aktiviteterna för dig i vår tillgängliga reseguide till Barcelona. Det är också en ordentlig tid för dig att få hela familjen i andan i julen med en resa till Barcelona julmarknad.4 Bästa tillgängliga destinationer för familjesemester i december image 7

Det behöver inte vara svårt att resa med begränsad rörlighet. Handiscover listar en mängd tillgängliga egenskaper över hela Barcelona. Världen öppnar sig för den funktionshindrade resenären. Vi inspirerar semester som bryter barriärer, vidga vyer och skapar magiska ögonblick. Här är några alternativ från vår hemsida.

Sök i våra tillgängliga boenden i Barcelona så att du kan planera en fantastisk semester framåt.

Lissabon Portugal

Som solskenshuvudstad är Lissabon en fascinerande semesterplats att besöka. Du kan njuta av ett ljumma Medelhavsklimat, sandstränder och uppsjö av fiestas här. Den vackra gamla staden är full av lokal kultur och historiska sevärdheter. Det skulle vara en härlig plats att glida iväg! Det är aldrig för sent att upptäcka denna fridfulla stad med din familj. Om du är på väg till Lissabon, också ta den tillgängliga reseguiden till Lissabon vi designar för dig. Du kan ladda ner E-boken också.

En ny strategi för familjesemestrar

Vi tror på en värld som anpassar sig till dig, inte tvärtom. Kolla in vad vi har att erbjuda på Handiscover. Vi har ett brett utbud av semesterbostäder för funktionshindrade som ger stort värde för pengarna. Låt Handiscover hjälpa dig att njuta av 4 bäst tillgängliga destinationer i Europa!

 

Add Comment

Click here to post a comment