Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Ho Chi Minh Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Våren Vietnam Yngre resenärer Vietnam

Ho Chi Minh tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Ho Chi Minh tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Ho Chi Minh

Upplev sann skönhet och enkel resa med Accessible Holiday Rentals Ho Chi Minh. Ho Chi Minh City är mer känd som Saigon och är en stor stad baserad i södra Vietnam. Dess moderna historia är nära kopplad till Vietnamkriget. Besökare till Ho Chi Minh City kommer att behandlas till fina exempel på fransk kolonial arkitektur. Bland dem är Notre Dame basilikan, tillverkad helt av material som importeras från Frankrike. Saigon är fylld med matdoftande gator som erbjuder varje tänkbar mat tillsammans med färgglada och kaotiska marknader som löper hela dygnet på dygnet. Se till att se upp för ficktjuvar och andra bedragare i Ho Chi Minh City och gör dig redo att gå in i en urban cirkus.

Ta sig runt Ho Chi Minh-staden med ett funktionshinder

I den äldre delen av Ho Chi Minh-staden är det inte otroligt lätt att ta sig runt om du är en resenär med begränsad rörlighet. Många gator är fyllda med motorcyklar som flyger i många riktningar, inklusive trottoarer, som ofta inte innehåller ramper. Men, Ho Chi Minh City blir långsamt mer inkluderande och progressiv med sina mer moderna designade byggnader inklusive anmärkningsvärda stora köpcentra som har hissar och ramper.

Hitta de bästa tillgång vänliga boende i Ho Chi Minh City

Du kommer att ha din bästa tur att hitta tillgängliga och funktionshinder vänliga lägenheter och hotell i den nyare delen av Saigon. Eftersom det är en stor stad som lockar människor från hela världen, hotell (särskilt de med högre betyg) har allmän tillgång rum, inklusive duschar som kan rymma en rullstol. Du kommer att njuta av din semester till Ho Chi Minh City mest genom att välja dina boenden i förväg.

Add Comment

Click here to post a comment