Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hanoi Resetips Resmål Säsong Sommaren Sydostasien Våren Vietnam Yngre resenärer Vietnam

Hanoi tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Hanoi tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Hanoi

Hanoi, huvudstad i Vietnam, har i år tidigare inför krig och dålig regering, men idag har stigit från tragedi och damma av sig för att avslöja underbara århundraden gammal arkitektur och en unik blandning av rik kultur med asiatiska, kinesiska och franska influenser. På grund av denna tillströmning av kultur och rikedom Accessible Holiday Rentals Hanoi blir lättare att hitta. I hjärtat av Hanoi ligger Gamla kvarteret, med gator som är löst uppdelade av separata affärer. Längs vägen när du reser med Hanoi kommer du att upptäcka små tempel mellan de kaotiska gatumarknaderna och matscenerna. Blandningen av kök ensam har fört många besökare hit och är något som kan avnjutas av de flesta resenärer tillsammans med den fantastiska naturen och landskapet. En verkligt unik destination, är Hanoi definitivt värt ett besök när du är upp för något speciellt.

Ta sig runt Hanoi med ett funktionshinder

Hanoi är inte känd för att vara den enklaste staden att korsa. Folk hänger ofta direkt på trottoarerna och andra tvingas ofta gå på gatan för att ta sig fram. Ofta är det svårt att hitta ramper ytterligare öka rörligheten. Med detta i åtanke är det möjligt att ta sig runt men att hitta bra lokal hjälp rekommenderas starkt. Människor är också oftast vänliga och tillmötesgående, vilket på många sätt är mer värdefullt än att ha den mest banbrytande tekniken under ditt kommando.

Hitta den bästa tillgång vänlig boende i Hanoi

Du kommer att upptäcka att vissa hotell och lägenheter erbjuder tillgänglighetsmöjligheter för resenärer med begränsad rörlighet. Du kan hitta bottenvåningen hotell och lägenheter som erbjuder kort och lång sikt hyror och är oftast mycket väl prissatta. Det rekommenderas starkt att boka så långt i förväg som möjligt för att välja från det största urvalet.

Add Comment

Click here to post a comment