Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Resetips Resmål Säsong Sommaren Usa Våren Washington DC Yngre resenärer Usa

Washington DC tillgänglig reseguide för funktionshindrade vänliga semester

Washington DC tillgänglig reseguide för handikappvänliga semester

För en stor semester i Washington DC

Njut av den underbara stadsplaneringen av den amerikanska huvudstaden, tillgängliga semesterbostäder Washington DC, som har några världsklass museer och konstgallerier samt bra shopping och restauranger. Hitta de bästa handikappvänliga boenden och attraktionerna med lätthet och bekvämlighet. DC är stolt över att vara en tillgänglighetsvänlig stad.

Transport för besökare med funktionshinder i Washington DC

Att ta sig runt Washington DC är lätt med de många alternativ som erbjuds, oavsett vad ditt funktionshinder eller krav. Du kommer att upptäcka att resa med en följeslagare djur respekteras på tunnelbanor och bussar. Stadsbussarna har ramper och låga trösklar för att göra dem rullstols- och handikappvänliga.

Hitta tillgängligt boende i Washington DC

På grund av sin nationella betydelse, både som ett politiskt kraftpaket och en nationell skatt, gör Washington DC sitt yttersta för att se till att det är en inkluderande takt. Du hittar många tjänster och faciliteter som är utsedda för dem som använder rullstolar eller har andra funktionshinder. Hotell, korttidsuthyrning, långtidshyror och lägenheter i centrum och omgivande områden erbjuder boende till varje prispunkt och storlek.

Njut av Washington DCs attraktioner med ett funktionshinder

Du kommer att upptäcka att Washington DC: s mindre och stora attraktioner är tillgängliga för alla, oavsett vad funktionshinder hon eller han kan ha. Ökad tillgång finns på huvudstadens nationella monument och museer. Njut av att flytta genom de rikliga nationalparkerna med expansiva asfalterade gångvägar perfekt för rullstolar. Det är lätt att hyra en elektrisk rullstol för att ytterligare öka bekvämligheten och njutningen.

Add Comment

Click here to post a comment