Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Usa Våren Vintern Yngre resenärer Usa

San Francisco tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

San Francisco tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en fantastisk semester i San Francisco

Tillgänglig stuguthyrning San Francisco – är en fantastisk och framåtsåtstande Kalifornien stad som lockar människor från hela världen. Det är också en av de mest (om inte de mest) inkluderande städerna i hela världen. San Francisco har fantastiska museer, arkitektur, restauranger och stadsdelar som huset några av de bästa kultur hittar du någonstans i världen. Klimatet skiftar regelbundet så ta med en mängd olika lager när du reser dit.

Ta dig runt i San Francisco med begränsad rörlighet

Från flygplatsen till manövrering runt de många kuperade stadsgatorna kommer du att upptäcka att det finns en mängd tjänster och faciliteter tillgängliga för besökare med funktionshinder. Gatorna och kollektivtrafiken är tillgänglig för dem som har en syn- eller hörselskada, liksom de som använder rullstol.

De bästa attraktionerna i San Francisco är tillgängliga för alla

San Francisco har inte bara Golden Gate Bridge – det har också många platser som har varit med i bio under årtiondena. Om du älskar modern kultur, bra lounger, barer och bistroer som är med de bästa upp och kommande artister och musiker, får du en bra upplevelse.

Boenden för personer med funktionshinder

Många hotell i centrum samt i de avståiga stadsdelarna ger fantastiska tjänster och boende i San Francisco. Om du letar efter en kort sikt hyra med stor tillgänglighet, hittar du ett stort sortiment av logi i San Francisco.

Add Comment

Click here to post a comment