Kuster & Klippor Resmål Usa

Orlando tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Orlando tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Orlando

Tillgänglig semester lägenheter Orlando Florida är välkänd för att ha över ett dussin världsklass nöjesparker inklusive Disney World och Universal. Orlando är en resenärens paradis om du gillar solsken, utomhus nöjen, och en värld av make believe. På egen hand är Orlando hem för många underbara amerikanska attraktioner och restauranger. Barn i alla åldrar och nivåer av rörlighet kommer att hitta något som får dem att le brett när de besöker Orlando för första, andra och tredje gången.

Ta sig runt i Orlando med ett funktionshinder

Om du planerar att besöka en hel del Orlando är det bäst att hyra en bil under hela din vistelse. Om du reser med ett funktionshinder eller använder rullstol finns ett antal underbara och kunniga tjänster som tillgodoser dem som har särskilda krav. De kan skapa resvägar av vilken varaktighet som helst. Om det inte krävs kan de ändå tillhandahålla säkra transporter och erbjuda uthyrning av utrustning som rullstolar, elektriska rullstolar, skotrar med mera.

Den bästa tillgång vänligt boende i Orlando

I Orlando kommer du att bli bortskämd för val av att hitta utmärkt tillgång vänligt boende i alla prisklasser. Många har pooler som har allmän tillgång och är signerade med punktskrift för de besökare till Orlando med en synskada. Om du planerar på att besöka de närliggande Atlantens kust stränder under din vistelse till Orlando kan du hitta utmärkta funktionshinder och tillgång vänliga hotell och lägenheter som är direkt på stranden med ocean inför rum.

Add Comment

Click here to post a comment