Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten New York Resetips Resmål Säsong Usa Våren Yngre resenärer Usa

New York tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

New York tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

För en stor semester i New York

Vem har inte velat besöka Accessible semesterbostäder New York City minst en gång i sitt liv? Förmodligen den största staden på jorden, har New York City gjort sig en perfekt destination för dem som reser eller lever med funktionshinder. Du kommer att njuta av ett brett utbud av hotell samt kort sikt och lång sikt hyror i New York City som är perfekt för resenärer med funktionshinder. Njut av världsklass mat, museer, parker och andra attraktioner i denna spektakulära stad när som helst på året för en underbar semesterupplevelse.

Ta sig runt i New York City med ett funktionshinder

Det finns många tjänster och faciliteter för att göra att ta sig runt bekvämt och snabbt i NYC. Naturligtvis finns det hytter överallt du vänder, varav många är rullstolsvänliga. Metrosystemet har hissar och ramper som rymmer av typer av funktionshindrade användare.

Övernattning i New York City som erbjuder stor tillgång

Du kan hitta många boenden i staden som kommer att uppfylla dina behov. Att vara en sådan välresed metropol, det finns hotell, uthyrning och lägenheter, i var och en av de fem stadsdelar, som kommer att uppfylla dina krav. New York City ligger i framkant när det gäller att hjälpa resenärer med funktionsnedsättningar eller särskilda behov.

Njut av det bästa av New York City med begränsad rörlighet

Vill du åka ner till Tribeca och njuta av butikerna och sedan besöka Wall Street? Vad sägs om ambling förbi Broadway teatrar och uppskattar den magnifika Times Square? Oavsett dina behov, hittar du vad du letar efter i den underbara och underbara plats som är New York City, oavsett din ålder, intresse eller nivå av rörlighet

Add Comment

Click here to post a comment