Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Florida Geografi Kuster & Klippor Miami Resetips Resmål Säsong Sommaren Usa Våren Yngre resenärer Usa

Miami tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Miami tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en bra semester i Miami

Miami är att Florida stad som har lockat den vackra och begåvade i årtionden. Känd för sin vackra pastell art deco arkitektur gracing gatorna nära stranden och Atlanten, är det också fullmatat med kultur. Och inte bara amerikansk kultur, för dess kubanska kultur är också att uppskattas i sina stadsdelar och människor. Miami är olik alla andra stad i landet. Det är varmt och inbjudande till alla som reser dit. Det är också fullt av dem som jagar den perfekta solbrännan och maximerar njutningen som livet erbjuder.

Dra nytta av de bästa rullstolsvänliga boendena i Miami

Du hittar bra alternativ när du reser till Miami, oavsett vad dina krav. Funktionshindrade resenärer kan hitta många marknivå hotell och lägenheter (både kortsiktiga och långsiktiga hyror) som varierar i storlek och budget. I själva verket är det svårt att hitta ett hotell i Miami som inte är rullstol eller funktionshinder vänlig!

Ta dig runt Miami med funktionshinder

Från din flyg ankomst är Miami International Airport skapad för att göra det enkelt för funktionshindrade resenärer. Det finns många handikappvänliga unisex badrum. De kan rymma både din rullstol och servicedjur vid behov. Det finns till och med områden för tjänstedjur att avlasta sig själva. Njut av erbjudandet att använda en lånerullstol, direkt från planet. Det är lämpligt att bli vän med taxichauffören som shuttles dig till ditt semesterhotell eller lägenheter, eftersom de kan vara till tjänst under hela din vistelse.

Add Comment

Click here to post a comment