Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Kalifornien Kuster & Klippor Los Angeles Resetips Resmål Säsong Sommaren Usa Våren Yngre resenärer Usa

Los Angeles tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Tillgänglig Semesteruthyrning Los Angeles

För en stor semester i Los Angeles

Tillgänglig stuguthyrning Los Angeles – är avsedd för att besöka, minst en gång i ditt liv. En stad full av kultur och historia samt filmstjärnor och underhållare, kan du inte slå skönheten i denna rättvisa stad. Los Angeles är anmärkningsvärt för sin tillgång vänliga faciliteter, oavsett om det handlar om att hitta bekväm parkering för dem med funktionshinder eller hitta rätt hotell som uppfyller dina specifika krav. Los Angeles är en hälsomedveten stad som alla kan dra nytta av.

Ta sig runt i Los Angeles med ett funktionshinder

Världen av trans. i Los Angeles består främst av dess gatatransport. Hyr en bil eller taxi eller dra nytta av det omfattande kollektivtrafiksystemet, främst bussar och tunnelbanor. Många oberoende förare som använder moderna online-anslutningsmetoder har gjort det mycket mer bekvämt att ta sig runt Los Angeles. Känna till din plats och ring eller sms:a sedan din bilservice. Trottoarerna i LA är ofta breda och utrustade med ramper. Se bara till att du tittar åt båda hållen innan du korsar. Los Angelinos gillar sina bilar och kör dem fort!

Njut av den bästa Los Angeles som att erbjuda med funktionshinder vänliga attraktioner

Los Angeles är rikligt med underbara attraktioner för hela familjen. Oavsett om ditt intresse ligger på stranden, går på stjärnorna eller njuter av popkulturen som finns runt omkring dig, består detta urbana paradis av intressanta stadsdelar som erbjuder många rullstolsvänliga faciliteter.

Njut av bra semesterboende i LA, oavsett vad dina krav

Du hittar bra hotell och lägenheter som tillgodoser dem som är nedsatt och funktionshindrade. Det är viktigt att välja ditt boende läge väl, eftersom staden är stor.

Add Comment

Click here to post a comment