Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Las Vegas Nevada Resetips Resmål Säsong Usa Våren Yngre resenärer Usa

Las Vegas tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

Las Vegas tillgänglig reseguide till funktionshindrade vänliga semester

För en stor semester i Las Vegas

Alla förtjänar en resa till Las Vegas, Nevada minst en gång i livet. För var annars kan du se Frihetsgudinnan samt Eiffeltornet i ett bekvämt läge? Och se var de filmade alla Oceans 11-serien? Las Vegas är en resa till världens bästa vuxen nöjespark. Dra nytta av de stora visar som erbjuds, spela lite fickpengar och njuta av världsklass mat i praktfulla dekorer.

Ta sig runt i Las Vegas med ett funktionshinder

Använd monorail och spårvagnssystemet för att ta dig runt i Las Vegas. Dessutom är många pendeltrafik tillgängliga för att se till att de som behöver särskild hjälp kan ta emot det, snabbt och säkert. Det finns också många parkeringsplatser reserverade för dem som kräver tillgång inom nära anslutning till destinationen.

Hitta det perfekta tillgångsvänliga boendet i Las Vegas

Du hittar ett överlägset urval av boende i Las Vegas oavsett vad ditt funktionshinder. Mycket modern och kundorienterad, har Las Vegas hotell och lägenheter som sträcker sig från de mycket grundläggande till den skandalöst tema zany boende. På grund av dess klimat kommer du förmodligen vill dra nytta av de många simbassänger i staden. Många av dem är tillgängliga för dem i rullstol och andra funktionshinder. Det är smart att ringa i förväg för att säkerställa att anläggningarna uppfyller dina krav.

Njut av Las Vegas-förmånerna oavsett vad dina speciella krav

Många anläggningar i Las Vegas erbjuder tillgänglighet för inte bara de i rullstol utan för dem som är hörsel-och synskadade. Du kan enkelt spela spelautomaterna, dra nytta av ramper, hissar och andra beslag i många av hotellen, attraktioner och mer för att maximera din Las Vegas semestersemester.

Add Comment

Click here to post a comment