Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten München Resetips Resmål Säsong Sommaren Tyskland Våren Yngre resenärer Tyskland

München reseguide för en handikappanpassad semester

Handiscover
Accessible Holiday Rentals Munich - Disabled holidays

München tillgängliga reseguide för en handikappanpassad semester

För en härlig semester i München

Tillgängliga semesterbostäder München är en fantastisk och modern tysk metropol som ligger i framkant för att göra sin stad så barriärfri som möjligt, så att alla, oavsett deras behov eller begränsningar kan vara, kan dra nytta av sina erbjudanden. Du kommer att upptäcka att det finns en stor mängd användbara tips och nedladdningsbar dokumentation som finns på nätet, samt ett antal organisationer som är dedikerade till att göra München tillgängligt för dem som lever livet till fullo med ett funktionshinder.

Ta sig runt München med en funktionsvariation

De tunnelbanebussar spårvagnar och tåg alla göra sig tillgängliga för dem med funktionshinder. Det underjordiska nätverket är tillgängligt med hissar och bussar och spårvagnar har låga golv för enkel av och på navigering. Dedikerade sittplatser gör det ännu enklare att ta sig runt i München för dem som använder rullstol eller som har andra rörlighetsbehov. Det finns särskilda transportleverantörer för dem som använder rullstol eller har andra funktionshinder.

Att få de bästa rullstolsvänliga boendena

München är fullmatat med ett antal högt rankade hotell och lägenheter inklusive långa och korta bostäder som erbjuder stor tillgång till funktionshinder. Du hittar de bästa erbjudandena genom att leta efter boenden så fort du har planerat din resa för att göra din Münchensemester så bra det kan vara. Om du hittar ett boende som du är särskilt förtjust i, överväga att dela den informationen med andra. Ingenting priser högre än en personlig rekommendation för de stora boende som är funktionshinder vänlig.

Add Comment

Click here to post a comment