Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Frankfurt Geografi Hösten Resetips Resmål Säsong Sommaren Tyskland Våren Yngre resenärer Tyskland

Frankfurt tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Frankfurt tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Frankfurt

Du kommer att hitta något för alla i denna stora tyska metropol. Frankfurt är inte bara Europas största finansiella centrum – det är också en stad som vänder sig till dem som söker efter historia och en framåtsansedande modern stad. Oavsett vad din rörlighet begränsningar är du hittar det är ganska lätt att ta sig runt och hitta underbara och nådig boende, oavsett om du vill ha ett hotell eller en lägenhet.

Funktionshinder och Tillgänglighet för både semester- och semesterbostad

Frankfurt har på erbjudande ett primat numrerar av hotell och lägenheter på ditt förfogande. Oavsett om du behöver rullstolsvänliga rum eller stuguthyrning som inte kommer att bryta banken även om du reser i en stor grupp, hittar du exakt vad du letar efter. Hotell och lägenheter som tillgodoser dem med särskilda krav finns i hela staden.

En tysk semester som erbjuder tillgång

Vill du äta schnitzel medan du dricker skummande tyska lager men har begränsad rörlighet och oroa dig att du inte hittar pubar och restauranger som tillgodoser dem med funktionshinder? Frukta inte, Frankfurt har ett stort nätverk av föreningar som arbetar med kollektivtrafik samt butiker och restauranger för att göra det enklare än någonsin att låta alla att njuta av det bästa av Frankfurt. Mer och mer kommer du att upptäcka att stora attraktioner som Frankfurts berömda botaniska trädgårdar gör det möjligt för alla att njuta av sitt sinnliga växtliv och blommiga samlingar.

Add Comment

Click here to post a comment