Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Hösten Kuster & Klippor Mugla Resetips Resmål Säsong Turkiet Våren Yngre resenärer Turkiet

Mugla tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Mugla tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Mugla

Mugla beskrivs som ofta förbises av resenärer men fortfarande en ganska trevlig stad ligger på sidan av ett berg i Turkiet. Med en snarlik liten befolkning av 61.000 äger det alla berlockerna av en typisk inland Egeiska town. Eftersom Mugla vilar på en höjd av 670 meter, har den ett betydligt svalare klimat än de normala varma och klibbiga förhållandena i Egeiska kusten inte långt borta. Mugla är ett bra ställe att besöka om du letar efter något lite utanför misshandlad vägen men ändå fylld med alla bekvämligheter moderna resenärer söka upp.

Ta sig runt Mugla med ett funktionshinder

Det finns en underbar service som hjälper transportbesökare med funktionshinder att ta sig fram i Mugla. Ett sådant företag kan försäkra dig om att ditt fordon är utrustat med nödvändiga ändringar för att säkert transportera dig. Om du använder en rullstol, deras bilar använder ramper och hissar för säker transport och på och av ombordstigning. Se till att din förare är licensierad och försäkrad.

Den bästa tillgång vänliga boende i Mugla

Att vara en stad baserad på sidan av ett berg kan göra för utmanande rörlighet. Vissa gator och trottoarer har ramper men det är bäst att planera din resväg ut i förväg för att se till att du har möjlighet att nå de platser och attraktioner som du väljer utan chans att barriär. Detsamma gäller med att hitta lämpliga boenden för dem som reser till Mugla med begränsad rörlighet. Medan vissa hotell och lägenheter är utan tillgång vänliga rum, kommer du att finna att många bra boende har minst ett eller två rum som erbjuder enkel tillgänglighet.

Add Comment

Click here to post a comment