Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Marmaris Resetips Resmål Säsong Sommaren Stränder Turkiet Våren Yngre resenärer Turkiet

Marmaris tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Marmaris tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Accessible-Turkey-For-Disabled

Handikappanpassade vänliga aktiviteter i Marmaris

Marmaris båtkryssning

Upptäck det bästa av Marmaris kustlinje med sina orörda stränder och kristallklart vatten på en avkopplande rullstolsvänlig båttur.

Att delta i dagliga båtturer i Marmaris är ett bra sätt att tillbringa din dag ute. Försäljning längs Marmaris talltäckta kust, medan du njuter av de disiga bergen, fantastiska stränder och små vikar.

Turkiska Bath

Adress: Kemeraltı, Eski Datça Yolu No:74, 48700 Marmaris/Muğla, Turkiet

Skäm bort dig själv i ett turkiskt bad! Unna dig en hel kroppsskrubb, tvålmassage och en helkroppsoljemassage på ett traditionellt turkiskt bad i Marmaris. Denna sousing behandling kommer att lämna din hud slät, glödande och redo för den perfekta solbrännan!

Turkiska Night Show

Njut av en verkligt traditionell turkisk natt i Marmaris. Titta på magdansare, folkdansare och levande musiker som din underhållning för natten. De ger en hisnande prestanda och mesmerize alla närvarande.

Njut av denna speciella underhållning medan du provar det berömda turkiska köket. Festen avslutas med en elddans och en trumshow.

Semi-Submarine Tour i Marmaris

Semi-Submarine Boat har en glassida. Ta denna resa och titta på undervattensvärlden från 3 meters djup.

Under denna en av ett slag resa, kommer du inte bara se de rika undervattensflora och fiskar men också ett sjunkna fartyg och de dolda grottorna i Marmaris.

Tillgänglighetsanpassade boenden i Marmaris

En av anledningarna till Marmaris popularitet är det faktum att resenärer kan bo på hotell, lägenheter och även stugor som ligger precis vid stranden.

En sådan premie position gör för verkligt fantastiska funktionshindrade semester. Att bo i strandhotell vid vattnet, lägenheter, villor eller stugor innebär att du kan vakna upp och njuta av frukost med en droppande utsikt framför dig. Oavsett stuguthyrning du väljer, är du säker på att njuta av dina funktionshindrade semester på stranden.

Välj först den åtkomstnivå du behöver. Välj sedan från vårt urval av garanterade semesterbostäder. Våra tillgängliga boenden är rullstolsanpassade efter dina behov och dina resefester.

Dessutom är semesteruthyrningen på vår hemsida rullstolsvänliga och har handikappanpassade badrum (inrullningsduschar och handräcken), hissar, stegfri tillgång samt speciella tillgänglighetsfunktioner för döva och för blinda.

Boka med Handiscover, en pålitlig bokningswebbplats speciellt för personer med nedsatt rörlighet, för att få den bekväma tillgängliga uthyrningen där du kan må bättre än hemma!

Tveka inte att kontakta via e-post: booking@handiscover.com eller på telefon: +44 1550 400022 (Storbritannien)

Ta dig runt Marmaris med en handikappanpassad transport

Det åldrade tågnätet håller på att ses över, med nya höghastighetslinjer med rullstolsvänliga specialsittplatser. Ta allmänna bussar för en enkel och snabb resemetod.

Vidare kan du hyra en bil för en mer personlig transport. Slutligen är taxibilar också tillgängliga på mätaren eller ordna priser på framsidan men de kan vara ganska dyra.

Annan användbar tillgänglig reseinformation

Add Comment

Click here to post a comment