Äldre Resenärer Demografiska Den urbana upplevelsen Familj med barn Geografi Hösten Istanbul Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Turkiet Våren Yngre resenärer Turkiet

Istanbul tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Istanbul tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Istanbul

Tillgänglig semesterbostäder Istanbul är Turkiets mest befolkade stad och det gör ingen besviken. Det är den plats där kulturer kolliderar och blanda, skapa en unik stad som är säker på att ge resenärer med funktionshinder i Istanbul med en underbar souvenir. Den beräknas innehålla mellan 12 – 19 miljoner människor! Med en massiv spänner bron, förbinder den Europa med Asien över den smala raka som leder till Svarta havet.

Istanbul är Turkiets bästa stad för att resa med nedsatt rörlighet

Att vara lika stor som den är skapar en miljö som svämmar över av valmöjligheter för dig som har särskilda tillgänglighetsbehov. Det är lätt att gå från flygplatsen via tåg som lätt kan rymma rullstolar. Du kan också engagera en taxi som kan få dig in i de gamla och nya delarna av staden. Medan många badrum inte kan ta emot rullstolar, kan du hitta ordentliga faciliteter i de många moderna hotell och stora kedjor samt museer.

Hitta de absolut bästa boenden som är rullstolsvänliga

Letar du efter bra boende i Istanbul som inte kommer att bryta banken? Letar du efter en sällsam turkisk upplevelse där pengar inte är något objekt? Istanbul erbjuder ett brett utbud av klassiska och moderna boenden, hotell samt kort och lång sikt hyror. Att checka i förväg och boka i förväg på en av de mer moderna faciliteterna är din bästa insats för att hitta de mest tillmötesgående semesterbostäderna. Ju tidigare du bokar, desto större val kommer du att njuta av när det gäller semesterbostäder för dem med funktionshinder i Istanbul, Turkiet.

Add Comment

Click here to post a comment