Äldre Resenärer Demografiska Edirne Familj med barn Geografi Resetips Resmål Säsong Sommaren Turkiet Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Turkiet

Edirne tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Edirne tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en stor semester i Edirne

Turkiet har en unik och spännande historia som gör det till ett perfekt val för din nästa semester. En gång huvudstad i det ottomanska riket är Edirne en utmärkt stad för första gången besökare till Turkiet. Det är perfekt beläget mellan den grekiska, bulgariska och turkiska gränser. Alla kan besöka denna vackra stad med våra tillgängliga semesterbostäder.

Funktionshinder Friendly Hotell och lägenheter

Staden Edirne erbjuder ett vackert landskap med en rik kultur och historia. Våra hotell och lägenheter ligger i hela staden och erbjuder tillgång till rullstolar så att du bekvämt kan njuta av ditt besök. Vi har också en rad prispunkter som hjälper dig att hålla dig inom din budget. Ingen ska känna sig stressad över tillgängligheten till sitt boende under semestern, därför har vi gjort forskningen åt dig.

Aktiviteter i Edirne

Det finns mycket att älska om Edirne. Se till att kolla in Selimiye-moskén, eftersom det är känt som en av de vackraste i Turkiet. Moskén öppnades 1574 och ger gästerna med rullstolar så att alla kan njuta av dess skönhet. En annan måste se är Beyazid II Kulliyesi Hälsomuseum. Besökare kan lära sig intressant historia om hälsa och medicin, medan själva webbplatsen har en fascinerande bakgrund allt på sin på. Medan du utforskar staden, glöm inte att njuta av lunch på en av de många restaurangerna vid vattnet. Meriska bron, som korsar floden, går tillbaka till det ottomanska rikets dagar.

Tillgängliga Semesteruthyrning

Den funktionshindrade resenären kan inte bara uppleva Edirne men kan göra det bekvämt. Låt inte rädsla för tillgänglighet hålla dig tillbaka, hitta din perfekta boende idag. Våra tillgängliga semesterbostäder finns tillgängliga för ditt nästa besök.

Add Comment

Click here to post a comment