Afrika Äldre Resenärer Demografiska Familj med barn Geografi Kuster & Klippor Resetips Resmål Säsong Sommaren Sousse Tunisien Utanför misshandlad vägen Våren Yngre resenärer Tunisien

Sousse tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

Sousse tillgänglig reseguide till handikappanpassade semester

För en fantastisk semester i Sousse

Tillgänglig stuguthyrning Sousse är en gammal stad i Tunisien som har en av de få kvarvarande autentiska medinas som finns, vilket gör det till en UNESCO världsarvsskyddad plats. Det är ett ganska populärt turistmål för resenärer från hela. Sousse ligger vid kusten och har mycket bra stränder som möter klart turkost vatten.
Det är viktigt att notera att Sousse är en stad i ett muslimskt land och följer det muslimska semesterschemat. Det är därför viktigt att notera dessa datum före ditt besök. Under semestern är många utflykter, museer och butiker stängda.

Ta dig runt I Sousse med ett funktionshinder

Det är en bra idé att planera dina resedetaljer i förväg när du besöker Sousse. Om du reser till Sousse med funktionshinder, se till att du har hyrt lämplig transitering som kan uppfylla dina krav. Det är också klokt att se till att du har en allmän uppfattning om korrekta priser för taxibilar och andra sådana utgifter, så att du vet när du ombeds att betala priser av dårskap. Du kan hitta hjälp och reseguider som kan garantera tillgång för dem med funktionshinder till de bästa lokala attraktionerna som Sousse har att erbjuda, inklusive Medina.

Övernattning i Sousse om du reser med funktionshinder

Även om inte alla boende i Sousse kan rymma besökare som reser med ett funktionshinder finns det ett bra antal som har minst ett eller två rum, vanligtvis med bottenvåningen tillgång som kan ge lämplig bostad medan du är på din Sousse semester. Rum med tillgänglighet kan också vara belägna i närheten av receptionen så att assistansen är mer lättillgänglig om det skulle vara nödvändigt.

Add Comment

Click here to post a comment